Trafik borcum var ehliyetimi verirler mi ?

Öncelikle Selamun Aleykm Cümleten. Soruma Geçeyim ;

- Trafige 1547 tl borcum var. Ehliyet Yazılı Sınavını Geçtim. Direksiyon Sınava Girecegim Diger Pazar günü.

- Haziranda Ehliyetsizlik ve plakadan ceza yedim Ve motoru Bagladılar. Plaka alıp Motoru cıkarttım Ama Borcumu Tam Olarak ödemedim. Ayriyeten Başka Cezalarda Yedim.

- Şayet Direksiyon sınavını Geçersem Trafige Gittigimde Bana Ehliyetimi Verirlermi Yoksa Borcun Var Borcunu Öde Al Ehliyetini Mi DerLer ?

- Son Olarak Bugun Çalıştıgım Yerden Bi Abi Demişti. Trafik borcunun Faizini Silmişler Diye Duymuş Aslı Varmıdır ?

-Cevap Verecek Olanlara Şimdiden Teşekkür Ederim.

İçimden bir ses adınız efecan diyor.
Sebebini sorarsanız

Lifan tay100
Afyon
Ehliyetsizlik cezası
Plaka cezası

1e bir efecan durumu.
Eğer değilseniz kusura bakmayın benzetmiş olabilirim.
Epey uzun zamandır yokta ortada.

İçimden bir ses adınız efecan diyor.
Sebebini sorarsanız

Lifan tay100
Afyon
Ehliyetsizlik cezası
Plaka cezası

1e bir efecan durumu.
Eğer değilseniz kusura bakmayın benzetmiş olabilirim.
Epey uzun zamandır yokta ortada.

ifşa team iş başında yine :D

Önceden Afyon deyince kaymak, sucuk gelirdi akla,şimdi efecan geliyor bu nasıl iştir :D

Efe kardeşim madem yeniden hesap açacaksın motoru falan değiştir bari. Ne bileyim, ben Afyon'luyum deme. Liseli misin nedir. Azmine hayranım işe ihtiyacın olursa İstanbul'da mesaj at. Bu azimle CEO olursun bizim şirkete.

Efe kardeşim madem yeniden hesap açacaksın motoru falan değiştir bari. Ne bileyim, ben Afyon'luyum deme. Liseli misin nedir. Azmine hayranım işe ihtiyacın olursa İstanbul'da mesaj at. Bu azimle CEO olursun bizim şirkete.

Profil bilgilerinde adı efecan zaten :)

Efecan kardeşimizin dedikleri doğruysa.Demekki hayatında ne kadar yalan yanlış işler yaparsan ,bir süre sonra gelip o yanlışlar seni buluyor.E şimdi birde acaba dedikleri doğrumu :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne efecanmış arkadaş heryeri birbirine katmış beko12345 seninde azmine hayran kaldım gerçekten o nasıl bir sorgulama ve yargılama tekniğidir Ceylanı urkutmeden ilk başta:)doğru yoldasın bu efecanı ıfşa etmeni özel ilgiyle takip edeceğim tabi pes etmezse:)

Ne efecanmış arkadaş heryeri birbirine katmış beko12345 seninde azmine hayran kaldım gerçekten o nasıl bir sorgulama ve yargılama tekniğidir Ceylanı urkutmeden ilk başta:)doğru yoldasın bu efecanı ıfşa etmeni özel ilgiyle takip edeceğim tabi pes etmezse:)

Aramızda bir ara epey ateşli tartışma vardı :) belki görmüşsünüzdür.
Adıma özel konu açıp birsürü hakaret vs. etmişti.
Peki niye ? :D Ayna takması gerektiğinin söylediğim için :) Çok büyük ayıp ettim ona doğrusu ayna tak diyerek.

Ben 4 gözle Efecan ın diğer konularını ve hesaplarını bekliyorum :bounce:

Aramızda bir ara epey ateşli tartışma vardı :) belki görmüşsünüzdür.
Adıma özel konu açıp birsürü hakaret vs. etmişti.
Peki niye ? :D Ayna takması gerektiğinin söylediğim için :) Çok büyük ayıp ettim ona doğrusu ayna tak diyerek.

Ben 4 gözle Efecan ın diğer konularını ve hesaplarını bekliyorum :bounce:
Berkut'a bir + da benden :D yanındayım dostum :)

Gn04H.gif

:) efecaan efecan efecan komediye gel afyonlu nakit esprisi yapmıyorum bak :queen::queen:
1.RR6 batuhan
2.efecan
ehe ehe oha vurmayın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar