Tracer 700'ü A2'yle sürebiliyor muyum?

"A2'ye kısılmış Tracer" diye bir şey olmadığı için hepsi. :) (Mantık icabı)
A2'ye kısılmış MT07 var Tracer'da onunla aynı blok olduğu için yapılabileceğini düşündüm. Trafik polisleri yüzünden bu A2'leri 600CCye kadar sürebiliyorsunuz diye ceza yazmalarına razıyım ehliyet videosu bu videoyu izlemiştim hatalı bilgidir belki .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bayi çıkışlı A2 uyumlu motür satın alınsa bile geçen gün bir uygulamaya denk geldim ondan bahsedeyim.

Polis çevirme yaparken bir elektrikli bisiklet/motosiklet kullanan kuryeyi çevirdi. Ben de yakınında bir yerde alışveriş yapıyorum gözüm takıldı izlemeye başladım. Kenara çektirdiler, polis taşıtın fotoğrafını çekti. İki polis kafa kafaya vererek telefondan bir şey aramaya başladı. :unsure:

Garibim kurye çocuk sıkıntılı şekilde esas duruşta duruyor. Motürün arka çantasında bir işletme adı yazılı. Belli ki eleman çalışan, taşıt dükkanın.

Neyse iş uzadı. 15 dakika kadar geçti polisin yanına gittim. Selamlaştık ettik. Merak ettim dedim neye bakıyorsunuz bu kadar uzun süredir. Ben de bu taşıttan kullanıyorum, dikkat etmem gereken bir şey var mı diyerek yalan söyledim.

Polis de Google görsellerde taşıtı arattığını, KW'sına göre ehliyet gerekliliği olup olmadığını kontrol ettiğini söyledi.

Yani kıssadan hisse siz A2'ye uyumlu hale getirilmiş bir motürü trafiğe çıkarttığınızda, polis direkt üzerinde yazan marka modelden Google sorgusu yaparsa yada görsellerde aratırsa bu motür A ehliyete uygun. Senin ehliyetin A2 olduğu için geçersiz diyebilir. Sonrasında uğraş dur.

Ehliyet büyütürüm yada A2'ye uygun hale getirilmemiş. Fabrika çıkış verileri direkt oynanmadan A2'ye uygun motür bakarım sizin yerinizde olsam.
Büyük ihtimalle öyle yapıcam Voge 525DSX bakmaya başladım bile

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
A2'ye kısılmış MT07 var Tracer'da onunla aynı blok olduğu için yapılabileceğini düşündüm. Trafik polisleri yüzünden bu A2'leri 600CCye kadar sürebiliyorsunuz diye ceza yazmalarına razıyım ehliyet videosu bu videoyu izlemiştim hatalı bilgidir belki .

Büyük ihtimalle öyle yapıcam Voge 525DSX bakmaya başladım bile
525 Dsx'ten gol yiyen fazla kişi yok, hatta adamın teki artçı eşiyle beraber Nordkapp'a gidip dönmüştü.

türkiye'de bu kısıtlamalı versiyonların satıldığını ne gördüm ne duydum. sonradan yapılan kişisel modifikasyonlar cezai işlemden kurtarmaz. onla uğraşacağına yaşın yetiyorsa A ehliyet al.
Ben bir iki defa gördüm ama arkadaşlarla tanışıklığımız olmadığı için o zamanlar soru sormamıştım veya böyle bir şey düşünmemiştim.

525 Dsx'ten gol yiyen fazla kişi yok, hatta adamın teki artçı eşiyle beraber Nordkapp'a gidip dönmüştü.
525 DSX'i gözüme kestirmiştim titreşimi de çok yok diyorlar ilanlarına baktığımda da aksesuarıyla birlikte ucuz yollu halledebilirim diye düşündüm.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
525 DSX'i gözüme kestirmiştim titreşimi de çok yok diyorlar ilanlarına baktığımda da aksesuarıyla birlikte ucuz yollu halledebilirim diye düşündüm.
En nihayetinde Yuki distribütörlüğünde gelen Voge markası olduğu için acele etme FB gruplarını araştır, yedek parça imkanları neler, hangi servisler iyi, muadil hangi parçalar uygun diye bir çalışma yap. Kimler uzun km kullanmış, ne sorunlar yaşayıp nasıl çözmüş hepsini dinleyip kararını öyle şekillendir.

En nihayetinde Yuki distribütörlüğünde gelen Voge markası olduğu için acele etme FB gruplarını araştır, yedek parça imkanları neler, hangi servisler iyi, muadil hangi parçalar uygun diye bir çalışma yap. Kimler uzun km kullanmış, ne sorunlar yaşayıp nasıl çözmüş hepsini dinleyip kararını öyle şekillendir.
Voge markası için bakınmıştım önceden ve kâr amacı gütmeden WP ve FB gruplarında parça tedariği yapan insanlar var diye görmüştüm . X adında birisi kaybolsa motosikletin İstanbul içinde parça bulunması zorlaşır vs. gibi şeyler diyerek adamı övüyorlardı ama servis olarak önerdikleri yerlerin birisi Aydın birisi Balıkesir'de ben Sakarya'dayım.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Voge markası için bakınmıştım önceden ve kâr amacı gütmeden WP ve FB gruplarında parça tedariği yapan insanlar var diye görmüştüm . X adında birisi kaybolsa motosikletin İstanbul içinde parça bulunması zorlaşır vs. gibi şeyler diyerek adamı övüyorlardı ama servis olarak önerdikleri yerlerin birisi Aydın birisi Balıkesir'de ben Sakarya'dayım.
O zaman senin için riskli bir seçim olur. Cbr demeyeyim ama Cb500F'i hafiften bir touringe dönüştürmek mümkün. Neden 500 cc Honda düşünmüyorsun? Tabi ki sıfır alacaksan durumlar başka.

O zaman senin için riskli bir seçim olur. Cbr demeyeyim ama Cb500F'i hafiften bir touringe dönüştürmek mümkün. Neden 500 cc Honda düşünmüyorsun? Tabi ki sıfır alacaksan durumlar başka.
Nispeten sıfır veya model yılı yüksek bir motosiklet istiyorum ondan dolayı CBR500R veya CB500F'lere bütçem dahilinde yenilerinin olmadığını görünce direkt elemiştim
KTM 390 ADV veya Hornet 500'ler uygun gibi duruyor onlara da bir bakınacağım abi.

Motosikleti
Yamaha XSR700
tamam yine a2ye kısılmış tracerdan daha iyi bi örnek ver

yok yani yok kendimizi kandırmayalım tek fark şu olabilir a2dekilerden 5 kg daha fazla olabilir ama o amortisörüne teknolojisine ağır basıyor mu basmıyor
Tracer 7-700 kendi sınıfında da en iyi motor değil ki. Virajlar için hem süspansiyonu fazla yumuşak, hem şasisi fazla esnek. Hele yüklü bir şekide viraja falan girdiğinde daha fena oluyor işler.

Ben a2 ehliyetim olsa muhtemelen bu bütçede interceptor 650 bakardım. Himalayan ve mt450 de olabilir. Naked olarak tipi seviliyorsa 500 hornet olabilir.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Tracer 7-700 kendi sınıfında da en iyi motor değil ki. Virajlar için hem süspansiyonu fazla yumuşak, hem şasisi fazla esnek. Hele yüklü bir şekide viraja falan girdiğinde daha fena oluyor işler.

Ben a2 ehliyetim olsa muhtemelen bu bütçede interceptor 650 bakardım. Himalayan ve mt450 de olabilir. Naked olarak tipi seviliyorsa 500 hornet olabilir.
bence de en iyisi değil de a2dekilerin hepsinden iyi olduğu belli sınıf farkı var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar