- Konu Yazar
A2'ye kısılmış MT07 var Tracer'da onunla aynı blok olduğu için yapılabileceğini düşündüm. Trafik polisleri yüzünden bu A2'leri 600CCye kadar sürebiliyorsunuz diye ceza yazmalarına razıyım ehliyet videosu bu videoyu izlemiştim hatalı bilgidir belki ."A2'ye kısılmış Tracer" diye bir şey olmadığı için hepsi.(Mantık icabı)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Büyük ihtimalle öyle yapıcam Voge 525DSX bakmaya başladım bileBayi çıkışlı A2 uyumlu motür satın alınsa bile geçen gün bir uygulamaya denk geldim ondan bahsedeyim.
Polis çevirme yaparken bir elektrikli bisiklet/motosiklet kullanan kuryeyi çevirdi. Ben de yakınında bir yerde alışveriş yapıyorum gözüm takıldı izlemeye başladım. Kenara çektirdiler, polis taşıtın fotoğrafını çekti. İki polis kafa kafaya vererek telefondan bir şey aramaya başladı.
Garibim kurye çocuk sıkıntılı şekilde esas duruşta duruyor. Motürün arka çantasında bir işletme adı yazılı. Belli ki eleman çalışan, taşıt dükkanın.
Neyse iş uzadı. 15 dakika kadar geçti polisin yanına gittim. Selamlaştık ettik. Merak ettim dedim neye bakıyorsunuz bu kadar uzun süredir. Ben de bu taşıttan kullanıyorum, dikkat etmem gereken bir şey var mı diyerek yalan söyledim.
Polis de Google görsellerde taşıtı arattığını, KW'sına göre ehliyet gerekliliği olup olmadığını kontrol ettiğini söyledi.
Yani kıssadan hisse siz A2'ye uyumlu hale getirilmiş bir motürü trafiğe çıkarttığınızda, polis direkt üzerinde yazan marka modelden Google sorgusu yaparsa yada görsellerde aratırsa bu motür A ehliyete uygun. Senin ehliyetin A2 olduğu için geçersiz diyebilir. Sonrasında uğraş dur.
Ehliyet büyütürüm yada A2'ye uygun hale getirilmemiş. Fabrika çıkış verileri direkt oynanmadan A2'ye uygun motür bakarım sizin yerinizde olsam.