[Trabzon - MT]

emin misiniz, son kararınız mı:pl::queen:

---------- Post added at 22:02 ---------- Previous post was at 22:00 ----------

kardeşim gittin uzun yol asfalt motoru aldın:pr:alsaydın bi enduro, kuşlara yem olmak değil; onlar bizim yemimiz olurdu:mrgreen:

Yusuf almadan önce çok düşündüm. Eldeki parayla enduro almak istesem şöyle 2000-2001 model bi f 650 gs alabiliyordum yada enduro sevdasından vazgeçip yol motosikletlerine bakacaktım. F 650GS'lerin masraf açınca nasıl bir masraf açtıgını gördüm, açıkcası gözüm korktu.Ki 2000 modelide genelde her an sorun çıkarttı çıkartacak durumda oluyor.Bu nedenle cadde motorlarına döndüm. Onların içinde de en saglam ve sorunsuzu bandit görünüyordu öyle aldık işte.Yoksa eldeki parayla vstrom alma imkanım olsa başka motora bakmazdım bile :)

Son düzenleme:
neyse Gökhan sen de caddelerde takılırsın artık:mrgreen:
reis benim cep : 0533 493 63 39. bu numaraya mesaj at ben de senin numarayı kaydedeyim. bana senin gibi çılgın birisi lazım geziler için.:mrgreen:

neyse Gökhan sen de caddelerde takılırsın artık:mrgreen:
reis benim cep : 0533 493 63 39. bu numaraya mesaj at ben de senin numarayı kaydedeyim. bana senin gibi çılgın birisi lazım geziler için.:mrgreen:

Enduro yok ama sınırları zorlarız.yeterki 2 gün önceden haber ver :)

Valla 1 haftadır ciddi ciddi arazi makinalarına bakıyorum. Xt 660r tam kafama göre hem araziye, hem yola gider ama onlarında fiyatları masallah almış yürümüş. En bitigi 12'den başlıyor. 1 yıl önce 9' a almayanı dövüyorlardı.:) Görmeyeli piyasa baya yükselmiş. 1-2 yıl önce 8-9000TL'ye çok güzel motosikletler alınabiliyordu(fz6 fazer, xt660,f650gs vs...). Fakat şimdilerde düzgün bir 600cc 11-12'den başlıyor. 0 km fiyatları uçunca millet 2. ele yüklendi demek.

bakınızhttp://www.accuweather.com/en/tr/trabzon/321281/weekend-weather/321281 :flower:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:25 ----------

http://www.wunderground.com/global/stations/17040.html
hava durumuna buradan bakın. hava süper. yapalım bi etkinlik mutlaka. yoksa ben dağlara kaçıcam:mrgreen:
Ahmet gerçekten alacakmısın ramzey kros
ben bi burdan bide accu'dan bakıyorum. 1e1 veriyor gavurun icadı :p

inanma şu çakoya yusuf :)

ben çıtayı yükselttim valla, aprillia ve kubalara bakıyorum şu anda :)

Trabzonda bi abimizin aprilliası var 400 lük cross.. Onu alma ihtimalim yüksek. Bu abimize e-ticaret yazıyorum şu anda bitince alacam crossunu elinden :)

inanma şu çakoya yusuf :)

ben çıtayı yükselttim valla, aprillia ve kubalara bakıyorum şu anda :)

Trabzonda bi abimizin aprilliası var 400 lük cross.. Onu alma ihtimalim yüksek. Bu abimize e-ticaret yazıyorum şu anda bitince alacam crossunu elinden :)

ne? e- ticaret:sunny: her ne ise çabuk yaz da al şu krosu yahu gezelim bir an evvel. Trazbzon ve Rizede gitmediğimiz dağ yayla kalmasın:thumright

ne? e- ticaret:sunny: her ne ise çabuk yaz da al şu krosu yahu gezelim bir an evvel. Trazbzon ve Rizede gitmediğimiz dağ yayla kalmasın:thumright

yusuf, şu an bi site üzerinde çalışıyoruz. Bizim alper'de bi benzeri var zaten motoroad diye geçiyo. senin gezileri yayınlıyoruz haberin olsun :) sonra telif hakkı davası açma bize sakın haa :) senin isminle yayınlanacak :)

cross bir an önce alınacak, işte o kadar :queen:

Motosikleti
Honda Crf250L
yoksa siz hala Ahmete inananlardan mısınız :d
cross mross alamaz o demedi demeyin :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar