hesapladım 330 km'ye çıkıyor.öbür türlü 200 km kadar.baya bi uzuyor yol.benim scooter yolda kalır bence :thumright
kaldığı yerde bırakırız sorun yok
hesapladım 330 km'ye çıkıyor.öbür türlü 200 km kadar.baya bi uzuyor yol.benim scooter yolda kalır bence :thumright
dönüşte aynı rotamı kullanılacak yoksa giresundanmı gelinecek!kesinleşince buraya yazarsınız dimi ...
yagarsa ben iptalim zaten bir ayder faciasi daha yasayamam bide bu naylon yagmurluk satiliyorya maclarda falan ondan nerde bulabiliriz bilen varmi
yagarsa ben iptalim zaten bir ayder faciasi daha yasayamam bide bu naylon yagmurluk satiliyorya maclarda falan ondan nerde bulabiliriz bilen varmi
bende varama zannedersem bir tane kalmıştı..
Arkadaşlar ben Kadir. Ramzey chopperla gelen. Biz iş sebebiyle erken ayrıldık ama ziganaya kadar bile ilk tur için fena değildi bence. Sonrasında neler oldu buraya yazmamışsınızBirkaç şey söyliycem. Çıkılmadan önce bi toplantı yapılması, lider ve artçı belirlenmesi iyi olurdu. Bi düzende gidilmesinde fayda var. Herkes birbirini daha iyi tanıdıkça, daha oturaklı turlar olur bence. Bu arada her faaliyeti haber verin mutlaka. Fotoğrafları bekliyoruz.