hayırlı olsun..ararım seni..arkadaşlar sonunda aldım motorumu. :bounce: artık aranızdan ayrılmayacağım :thumleft: yakınlarda bir organizasyon olursa haber edersiniz benide...
çok saol keos. ama bugün kendi kendimi yedim nasıl işten kaçsamda sizle rizeye gelsem diye. :salut: yarında hep birlikte gitsek olmazmı yaa :mrgreen:reis kardesim motorun hayirli olsun allah kaza bela gostermesin tekerin duz bassin
Arkadaşlar kusura bakmayın geldiginizde işten fırsat bulup ilgilenemedimŞu geziyi pazar günü yapaydınız ne vardı
![]()
Bu arada siz çıkarken fena bi lastik sesi duydum hayırdır bi durum mu oldu. Dışarı çıktım görünürde birşey yoktu:silent:
ahmete transit mi sürttü? nerde ne zaman? benım haberım yok..
bugünkü gezinin özeti:
- osmanı kamyonet biçiyordu son anda kurtardı
- ahmete transit sürtmüş
- ahmet yomrada adama çarptı (aynayı sadece)
- bana taksi giriyodu
bu grup tehlikeli arkadaş..herkes tek gezi yapsın![]()
Aman dikkat beyler. Ayrı ayrı söylemeyeyim, hepinize geçmiş olsunDiyorum ki pazar günü için (önümüzdeki pazar) saat sabah 9da buluşacak gibi bir gezi organize etsek. Alpere mesaj atıım ben bi denk gelemedik diye, bizim iş okul durumları malum pazar müsait oluyoruz. Hava kötü olursa sahilden yakın biyerlere iyi olursa uzungöl falan yapsak. Bide toplantı yaparız sürüş düzeni falan. Katılım ne olur?
![]()