Bir aksilik çıkmazsa bana da +2 yazın.Samsun Bana Uyar ... :cherry:
cumartesi 29 ekim ve şehitlerimiz için kortej yapacağız. bayrağını motorunu alan gelsin.
ayrıntılar sonra...
Arkadaşlar yazının devamı ve içeriği gelmemiş. Biz de kaltılmak isteriz bu korteje ama 29'una da az kaldı bi organize olsak hani.
Evet kesinlikle. Uthec Trabzon'da organizasyon durumu nasıl? Saat ve yer? Aslında en saglıklı bilgi Trabzonda'ki tamircilerden alınır. Ortada bir organizasyon varsa onlar bilir.Arkadaşlar yazının devamı ve içeriği gelmemiş. Biz de kaltılmak isteriz bu korteje ama 29'una da az kaldı bi organize olsak hani.
Evet kesinlikle. Uthec Trabzon'da organizasyon durumu nasıl? Saat ve yer? Aslında en saglıklı bilgi Trabzonda'ki tamircilerden alınır. Ortada bir organizasyon varsa onlar bilir.
Uthec bilgi alamazsan haber ver 1-2 yeri arayım. Olmadı biz kendi başımızın çaresine bakarız ...
acaba guzergah nasil olacak bulusma nekadar surecek bu konularda bilgisi olan varsa bizide aydinlatabilrimi buyuk ihtimal gelemeyecegim ama gene biliyim belki firsat bulurum
beyler keske oyun oynamak icin cikamiyo olsaydim ama ne yazikki onumuzdeki 3 hafta boyunca hergun sabah aksam sinavlarima hazirlanmam gerekiyor:
ahmet abi bende ona göre işten izin alacağım.1 saat sürecekse zorlayıp gelebilirim, hangi saat olur tahminen kortej?