[Trabzon - MT]

3-4 gün önce Dogan'a bende bu kortej olayını sormuştum. Saat ve buluşma yerini ögrendiginde yazarsın. Büyük bir aksilik olmazsa katılırız.

Son düzenleme:
arkadaşlar kurban bayramının 3. veya 4. günü şöyle samsuna doğru yol alsak, güzel bi gezi yapsak 10 numara olur ha. :cat: MT-il gruplarının çoğu bayramda biyerlere gidiyor.bizde kopalım burdan bi yerlere. :silent:

Arkadaşlar yazının devamı ve içeriği gelmemiş. Biz de kaltılmak isteriz bu korteje ama 29'una da az kaldı bi organize olsak hani.
Evet kesinlikle. Uthec Trabzon'da organizasyon durumu nasıl? Saat ve yer? Aslında en saglıklı bilgi Trabzonda'ki tamircilerden alınır. Ortada bir organizasyon varsa onlar bilir.

Uthec bilgi alamazsan haber ver 1-2 yeri arayım. Olmadı biz kendi başımızın çaresine bakarız ...

Evet kesinlikle. Uthec Trabzon'da organizasyon durumu nasıl? Saat ve yer? Aslında en saglıklı bilgi Trabzonda'ki tamircilerden alınır. Ortada bir organizasyon varsa onlar bilir.

Uthec bilgi alamazsan haber ver 1-2 yeri arayım. Olmadı biz kendi başımızın çaresine bakarız ...

dernekle görüşüldü. valiliğe yazı yazıldı ama sonucunu bilmiyorum. bugün netleşir. netleşince yazarım buraya..

Motosikleti
Honda Crf250L
ahmet sen ilhanı arasana bugün bi öğren bakalım durum nedir..o öğrensin başkandan..

acaba guzergah nasil olacak bulusma nekadar surecek bu konularda bilgisi olan varsa bizide aydinlatabilrimi buyuk ihtimal gelemeyecegim ama gene biliyim belki firsat bulurum

beyler keske oyun oynamak icin cikamiyo olsaydim ama ne yazikki onumuzdeki 3 hafta boyunca hergun sabah aksam sinavlarima hazirlanmam gerekiyo :pr:

beyler keske oyun oynamak icin cikamiyo olsaydim ama ne yazikki onumuzdeki 3 hafta boyunca hergun sabah aksam sinavlarima hazirlanmam gerekiyo :pr:

osmancım, kortej fazla sürmeyecek zaten. bence gelmen gerekiyor. 1 saatten fazla süreceğini zannetmiyorum. ondan sonra herkes dağılacak zaten. mutlaka bekliyoruz ona göre....

ahmet abi bende ona göre işten izin alacağım.1 saat sürecekse zorlayıp gelebilirim, hangi saat olur tahminen kortej?

ahmet abi bende ona göre işten izin alacağım.1 saat sürecekse zorlayıp gelebilirim, hangi saat olur tahminen kortej?

9 da buluşma var. sonrasında durum net değil. tahminim 9:30 gibi başlar ve taş çatlasın 1 saat sürer. sen yine 2 saatlik izin al. baktık ki iş uzuyor sende işine dönersin..

Motosikleti
Honda Crf250L
çalışanlar öğlene kadar izin alsınlar işte..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar