[Trabzon - MT]

bu pazar yapsak olmazmı arkadaşlar... haftayada başka aksaklıklar çıkar gidemeyiz...

Elint için yaptım her şeyi :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------

haydeeee..haftayada xetanor yokmuş..

bu cumartesi yapsak nasıl olur acaba ama ozamanda gökhan yok..hanginizden vazgeçeyim söyleyin çabuk :D:D

hacı benim mazeretim çok net çünkü ben trabzonda olmayacam :)

benden vazgeçebilirsin istersen. kendimi feda ediyorum bu gezi için :)

Motosikleti
Honda Crf250L
bilmiyorum kafam bulandı :D
9 ekimde gitsek nasıl olur :D

bence bu pazar gayet iyi.hem öteye attıkça çeşitli işler çıkar.uthec kardeşine bizden selam söyle.atla motora gel :D

Arkadaşlar benden dolayı ertelemenize gerek yok Gümüşhane olmazsa başka tarafa gideriz sorun yok. 27-28'inden sonraki organizasyonlarda görüşürüz.

Son düzenleme:
bilmiyorum kafam bulandı :D
9 ekimde gitsek nasıl olur :D

pazar günü ola hayrola o zaman. bekleyelim duruma göre hareket ederiz o zaman...

yine uthec, yine utheccccc, her yerde bu uthec... :)

---------- Post added at 13:28 ---------- Previous post was at 13:25 ----------

Arkadaşlar benden dolayı ertelemenize gerek yok Gümüşhane olmazsa başka tarafa gideriz.

ardeşene pide yemeye geliyoruz kareşim , yok gümüşhane felan :D

arkadaşlar 1 aydır araştırdığım bi motor var.bazı arkadaşlar kırılmasın ama cbf ve ybr avcısı diyolar :D tvs apache 150.hoş bi motor.fakat karadenizde ne bi bayisi, ne de bi servisi var.ne dersiniz...bu konuda forumda bayaa araştırma yaptım, birde size sorayım dedim.sonuçta nede olsa benden daha tecrübeli çoğunuz. :)

Yavrucuklarım; sahte organizelerle uğrasmayın. Pazar günü gezi ayarlayacağım hepimize ben :flower:

Erteleyeceksin işini kardeşim;
Ben Eğitimimi iptal ediyorum gezi için :jocolor:

Dogan kimse keyfinden ertelemiyor.Gezi tarihinde eleman burda degil ne yapacaksın, biletini alıp o tarihte Trabzon'amı getireceksin. Daha önce dedigim gibi benden dolayı ertelemeye gerek yok...

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Crf250L
bu pazar yapın o zaman..ben gelemeyeceğim..

önümüzdeki hafta pazar yapalım o zaman.. ben istanbul seyahatini bir hafta sonraya attım. önümüzdeki haftaya pazar okeyleşelim beyler ? tamam mıdır ? hadi bakim... :)

Vayy vay vay Rize'ye nolmuş öyle yahu.

Dogan dün akşam konuşmuştuk ama bu derece kötü oldugu düşünmemiştim. Hakkaten motoru ucuz kurtarmışsın. Büyük geçmiş olsun.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar