[Trabzon - MT]

Motosikleti
Honda Crf250L
yağıştan ve soguktan muzdaripseniz sizi Milas'a beklerim..bitek motorum eksik yaa..havalar bomba:))

yağıştan ve soguktan muzdaripseniz sizi Milas'a beklerim..bitek motorum eksik yaa..havalar bomba:))

len vicdansiz bizde nerede o sans seninkisi gibi kebab yere askere gidelim:queen:

burda acayip kar yagdi 3-4 gun oncesinde kar yagmadan onceki gun motorla bi gezineyim dedim 10 dk gidemedim

yoldan soguktan donup dusen parmak bobrek falan ne var ne yok toplayip eve dondum hemen :mrgreen:

en kisa zamanda tezkerelerinizi alip aramiza donersiniz volkanixle insallah kendinize iyi bakin

arkadaşlar dün yani 10nisanda forumda bir çift gördüm kaskinda sitenin yapıştırmasi vardı acaba o kişi buralardami o an isim vardı gidemedim yanına eğer buradaysa tanışmak isterim

Şu çiftleri tarif edebilirmisin? Karadeniz MT gruplarından olabilir?

Son düzenleme:
Ben de forumdaydım dün; fakat 4 teker ile gelmiştim :)
O Çifti ben de gördüm :wiinkk: Çok Şaşırdım ::yanliss:

Motosikleti
Honda Crf250L
Ben de forumdaydım dün; fakat 4 teker ile gelmiştim :)
O Çifti ben de gördüm :wiinkk: Çok Şaşırdım ::yanliss:

sen 4 tekerle trabzona gittiysen bi işler çeviriyosun demektir :D
aynısından gelince bende istiyorum ona göre :D:D

herkese yeniden merhaba bu hafta sinavlarim bitti bir iki hafta bosum havalar guzel olursa bir organizasyon yapalim artik

Malasef pazar günü nöbet var cumarteside işim var. Size iyi gazlamalar. Bir sonraki hafta sonu müsait olursanız gideriz...

Güzergah ; Trabzondaki Manastırlar olsun; bir de Sera gölüne geceriz o arada :)

Tarihi Kızlar Manastırı(Boztepe Civarları); Kaymaklı Manastırı(Boztepe Civarları); Santa Maria Kilisesi; Gülbahar hatun camii; Ortahisar camilerini gezelim; sonrasında da sera gölünde yemeğe gideriz :)

Güzergah ; Trabzondaki Manastırlar olsun; bir de Sera gölüne geceriz o arada :)

Tarihi Kızlar Manastırı(Boztepe Civarları); Kaymaklı Manastırı(Boztepe Civarları); Santa Maria Kilisesi; Gülbahar hatun camii; Ortahisar camilerini gezelim; sonrasında da sera gölünde yemeğe gideriz :)

bana uyar ama bu kadar yere gidip birde uzerine seraya gececeksek erken cikalim abi
yer ve saat kararlastiralim yarin oradayim insallah (eger su bogazimdaki agri cok azmazsa)

Hava şu an Yağışlı gözüküyor; Eğer yağmaz ise kesin yapacağız birşeyler.

Bu arada, Sürmene'deki Memişağa Konağı, ve Çamburnu'na da bir göz atmak lazım... :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar