[Trabzon - MT]

Evet orası ; demekki göndermiş satılmıyor diye.. Normalde vardı orda...

Motosikleti
Honda Crf250L
dün dolaşmadıgım yer kalmadı..kuzey bisiklete gittim orda da dandik markalar var..değirmendere de ahıskalı diye bi yer varmış oraya gittim lazer nolan shoei falan var ama fiyatlar nettekilerle aynı pazarlık yapmıyor ve taksitten vade farkı istiyor..değirmendereyi altüst ettim ama baska motorcu bulamadım..netten alıcam galiba ekipmanları:(

Nettekilerle aynı fiyat ise ordan alsana o zaman.. Kargo parası vermezsin hiç olmadı...

Motosikleti
Honda Crf250L
ama taksit yapmıyorki adam..fark istiyor..bilmiyorum yaa ne yapsam..az daha param biriksin bakalım belki € düşer diye umut ediyorum
nettekilerde kargo bedava diyor zaten..3-4 de olsa taksit yapıyorlar hem

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhabalar arkadaşlar. uzundur giremedim nete. baktım ki çok da fazla kimse yok Trabzon MT 'de. Herkes iyidir umarım. Yaza doğru yaklaşıyoruz. Benimde gene motosiklet alma hevesim tavan yaptı. Bakalım ne olacak...

Bugün Tirebolu'dan Trabzona gittim motorla. Forum'a uğramalısın çok büyük bir alışmerkezi diyorlardı. Orayı da gezmiş-görmüş oldum. Yine de yalnız seyahat etmek bir yana, vardığın yerde birisiyle oturup iki muhabbet edememek biraz üzücü...

Güney Motosikletin de önünden geçtim tabi bilerek olmadı ama farkettim tabi motorları görünce :)

Bende de hata var. Gitmeden önce yazmalıydım buraya. Haber vermeliydim. Neyse. Bir dahaki sefere :)

Motosikleti
Honda Crf250L
bende vakfıkebirdeyim..burdan geçerken karsılardım seni..motorum yok ama bir çay ısmarlardım sana tanısırdık :)

bende vakfıkebirdeyim..burdan geçerken karsılardım seni..motorum yok ama bir çay ısmarlardım sana tanısırdık :)

Bir dahaki sefere yola çıkmadan evvel buraya mesaj bırakacağım birkaç gün öncesinden :) Tanışırız tabi motorun olmaması sorun değil mühim olan iki çay içip muhabbet etmek :cat:

Herkese merhaba...Motorum İzmirde,bedenim Trabzonda:)Umarım motoru getirdiğimde buluşma ortamımız olur...

Olur tabi motoru getirmeden de olur kardeşim. Ama motorunu Trabzon'a getirsen süper olur orası ayrı. Bir gün uğrayacağım Trabzon'a. Görüşürüz.

ahh ah bende trabzonamı gitsem napsam motorla :D antalyada motor çok aslen trabzonluyum ama gelmek istiyorummm :)

Olur tabi motoru getirmeden de olur kardeşim. Ama motorunu Trabzon'a getirsen süper olur orası ayrı. Bir gün uğrayacağım Trabzon'a. Görüşürüz.

kaplumbağa kabuğu olmadan yaşayabilir mi hiç:)

Bu arada...bi arkadaşımın da kanı kırmızılaştı,tutturdu motor alıcam motor alıcam diye.kanuni seyhandan vazgeçirdim ybr125e ikna ettim.ama burada sadece ahıskalıoğlunda var ve sıfır pazarlık!
var mı bi öneriniz?
zaten yakında arkadaş da üye olur mt'ye,buradan yazar muhtemelen ama ben bi konuşayım istedim:)

Son düzenleme:
kaplumbağa kabuğu olmadan yaşayabilir mi hiç:)

Bu arada...bi arkadaşımın da kanı kırmızılaştı,tutturdu motor alıcam motor alıcam diye.kanuni seyhandan vazgeçirdim ybr125e ikna ettim.ama burada sadece ahıskalıoğlunda var ve sıfır pazarlık!
var mı bi öneriniz?
zaten yakında arkadaş da üye olur mt'ye,buradan yazar muhtemelen ama ben bi konuşayım istedim:)

Hmm. Ben aslında Giresun'a geleli 2-3 ay oldu. Yani buralı değilim ve motosiklet satan yerler neresidir bilemiyorum. Maalesef bu konuda pek faydam dokunmaz şu an için... Msn messenger'a ekledim seni bu arada.

Motosikleti
Honda Crf250L
ahıskalı hiç pazarlık etmiyor..bende kask bakmak için gitmiştim 1 lira bile indirim yapmıyor..taksitten de fark istiyordu..kapısında ybr125 vardı gittiğimde görmüştüm:)

Şimdi Son olarak ; Güney motor dan baska ; Trabzonda Lazer ; airoh ; shoei vs. marka kask ve aksesuar satan yer var mı ?

Motosikleti
Honda Crf250L
ahıskalıoğlu var

güney motorda yoktu o markalar en son gittigimde..satılmıyor diye geri gönderdim demişti bana

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar