[Trabzon - MT]

Trabzon'a geçen hafta sonu gittim . Trabzon'u ilk defa bu kadar gezme şansım oldu. Daha önceleri günü birlik giderdim. Motosikletle gitmeyi planlamıştım, ancak geç çıkmam dolayısıyla araçla gittim. İlerliyen günlerde motosikletle gidecegim inşallah.

Son düzenleme:
Trabzon'a geçen hafta sonu gittim . Trabzon'u ilk defa bu kadar gezme şansım oldu. Daha önceleri günü birlik giderdim. Motosikletle gitmeyi planlamıştım, ancak geç çıkmam dolayısıyla araçla gittim. İlerliyen günlerde motosikletle gidecegim inşallah.

inşaallah ustam haftaya ebnde geliyorum inşaallah trabzona görüşürüz nasipse

merhaba trabzon mt.trabzonda motosikletçilerin buluştukları bi nokta varmı dostlar.farozda vardı bi ara sahil yolunda.hergün geçiyorum göremiyorum artık.tanışma imkanı olurdu sizlerle.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba trabzon mt.trabzonda motosikletçilerin buluştukları bi nokta varmı dostlar.farozda vardı bi ara sahil yolunda.hergün geçiyorum göremiyorum artık.tanışma imkanı olurdu sizlerle.

Trabzonlu motorsikletçiler hergün buluştukları nokta faroz balıkçılar kooparatifi..denize sıfır muhteşem bir ortam ve manzara...bekleriz

geçen hafta geldim trzna arkadaşlar bir gün kalabildim sadece. doktora sınavlarına gelmiştim kazanabilseydim hafta içleri trabzon da hafta sonları da işim gereği nereyi derlerse orda yaşayacatım. biraz karışık oldu sanırım. hemen öncesinde de ankaradaydım ankara mt ye haber verdim ama işler güçler görşemedik bir türlü. tıp fakültesinin yolu üzerinde amcamın evi var. lojmanlarda balkonda otururken bir iki güzel motor sesi duydum. haber vermeyi düşündüm ama zaman çok azdı. :( beş sene kaldım trabzon da çok özlemişim. biraz dolandım inşallah bir dahaki sefere haber vereceğim. tüm hemşerilerime selamlar:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
a.s.

bu sene okul (karadeniz teknik üni. fatih eğitim fakültesi resim iş öğrt ) da dersler zor ve beni yoracak 2 sınıf işte bakacaz ...motor işleri yine yaza doğru ağırlıklı olacak... ama bu tutku bırakılmaz hele KAMOK'cular faroz da toplanırlarsa ....dediğim gibi bizler her zaman faroz da toplanıyoruz ...bir mesaj yeter....

:rendeer: :rendeer: :rendeer:

[PANKART]TRABZON MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...

Kazasız bol keyifli sürüşler..:cat:
_______________________________________________________________Murat GERGERLİ ve AİLESİ[/PANKART]

.

@ ReSSaM 61

Bu yıL sürekLi geleceğim Fatih Kampüsüne :) Görüşelim kardeşim..

Ben de Tirebolu'da okuyorum zaten :cherry:

salamın aleyküm kardeşler ben manisali bahara ordayız haberiniz olsun şu andan muhabbetini etmeye başladık kesin bir karadeniz gezisi olacak arkadaşlar bahara diyo bana kalsa hemen gelicemde izin cıkmıyoooo:mrgreen: eh nasip bahara hem şu anda motoru degişitirecem zaten cc büyütecem kuymakları hazırlayın da sabahları kıyak oluyo hele kızarmış olan altını offf ben fazla yazmıyayım devam edersem birazdan yola cıkarım heheheh cenabı alllah yolunuzu daim farınızı acık eylesin allaha emanet olun KAPTANI DERYA NAYCI..:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
@ ReSSaM 61

Bu yıL sürekLi geleceğim Fatih Kampüsüne :) Görüşelim kardeşim..

Ben de Tirebolu'da okuyorum zaten :cherry:

kardeşim gel görüşelim ktü de diğer motorcu arkdaşlar da ..var onlar ilede tanıştırım seni...

salamın aleyküm kardeşler ben manisali bahara ordayız haberiniz olsun şu andan muhabbetini etmeye başladık kesin bir karadeniz gezisi olacak arkadaşlar bahara diyo bana kalsa hemen gelicemde izin cıkmıyoooo:mrgreen: eh nasip bahara hem şu anda motoru degişitirecem zaten cc büyütecem kuymakları hazırlayın da sabahları kıyak oluyo hele kızarmış olan altını offf ben fazla yazmıyayım devam edersem birazdan yola cıkarım heheheh cenabı alllah yolunuzu daim farınızı acık eylesin allaha emanet olun KAPTANI DERYA NAYCI..:cat:

KARMOK ailesi olrak kapımız siz değerli motosiklet severlere açıktır ...hoşgelirsiniz...

Son düzenleme:
walla bende gelip gezmek isterim aslen trabzonluyum ztn ama napalım antalyayla yetiniyoz şimdilik ilerde inşallah böle büyük bi gezi yapmayı planlıyoruz karadenize :)

KARMOK ailesi olrak kapımız siz değerli motosiklet severlere açıktır ...hoşgelirsiniz...[/QUOTE]

sag olasınız arkadaşlar iyişallah bahara görüşmek üzer...bahara tüm yollar karadenize cıkar:cat::cherry:

trABzon lu arkadaşlar ; havalar bu aralar çok güzel .. Gezi felan yapmıyor musunuz ?

Bu arada TRabzon da HoNDa servisi açılacaktı açıldı mı acaba ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar