Ke$ke bircogu geldigini 3 km onceden belli etmese.. Birde ustune daha ho$ $eyler yazsalar.. O zaman belki![]()
katılıyorum pancar motoru gibi ses cıkarıyolar bence gürültü kiriligi yapıyorlar:farao:
Ke$ke bircogu geldigini 3 km onceden belli etmese.. Birde ustune daha ho$ $eyler yazsalar.. O zaman belki![]()
Kro işi hepsi üstündeki yazılardan tutunda boyasına kadar
sanane benim çıkardığım kavgadan dövüşten,tartışmayı uzatma altındaki ne yazmış oku,yazdıklarına dikkat et,frenlerine iyi asıl başınabişe gelsin istemem:cat:
çok yanlış sana katılmıyorum ne demek kıro işi burada harcanmış bi emek var hiç olmazsa biraz saygı olabilir hoşuna gitmeyebilir ama kıro demeni gerektirmez...Kro işi hepsi üstündeki yazılardan tutunda boyasına kadar
Sen bu siteye atışmak için mi üye oldun?.... Adam gibi mesajlar yazıcaksan yaz.... Kimsenin kimseden üstünlüğü yok....
Ta en baştan beri insanlarla dalga geçiyorsun....Bir kere saygılı olmayı öğren.... Tartıştığın kişiler hep senden yaşça büyük kişiler.... Bilgi bakımından ise çok çok üstün kişiler.... Öyle mobiletlerle uğraşma yaşını ve duygusunu geçmiş kişiler....
Sen önce motoruna bin.... Tavsiyelerde bulun ama kimseyi kırma..... Ufacık bir harf hatasını kabullenemeyen bir insan mazaallah trafikte başına neler gelir?...
Bu mesajıma tepki mesajı falan da yazma.... Gerek yok....Okumayacağım çünkü.... Gereksiz bir topic....
Keşke bakmasamışım.....r:
r:
r:
r: