Tövbekar olmuştur kesin

Bi düşseydi varya içimin yağları erirdi 😡
Allah sana beyin vermiş , o hayvancıklar içgüdüyle hareket ediyor , eline ne geçti korkuttunda..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Allah sana beyin vermiş , o hayvancıklar içgüdüyle hareket ediyor , eline ne geçti korkuttunda..
Köpekleri severim.. Bizim sokakta da var 1 tane... Kuryelere bişey yapmaz , ben ne zaman geçsem motorun sesini tanıyor , uyusa bile uyanıp havlıyor , kovalıyor... Her gün mücadele ediyorum...
Scooter olmasa aynını yapacağım pire torbasına... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Köpekleri severim.. Bizim sokakta da var 1 tane... Kuryelere bişey yapmaz , ben ne zaman geçsem motorun sesini tanıyor , uyusa bile uyanıp havlıyor , kovalıyor... Her gün mücadele ediyorum...
Scooter olmasa aynını yapacağım pire torbasına... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Durunca onlarda duruyor %99 yaşadım bunu , durup sakinleşmelerini beklemek iki taraf içinde en iyisi , bir anda dönüp tekerin altına girebilir , hem kendi yaralanır hem motoru devirebilir 😬

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Durunca onlarda duruyor %99 yaşadım bunu , durup sakinleşmelerini beklemek iki taraf içinde en iyisi , bir anda dönüp tekerin altına girebilir , hem kendi yaralanır hem motoru devirebilir 😬
Durmuyor işte... Havlamaya devam ediyor..
Hareket edince hem havlıyor hemde paçayı kapmaya çalışıyor...

İçgüdü demişsin de kuryelere bişi yapmıyor , iç güdüsü bana mı odaklanmış... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Motosikleti
Triumph Trident 660
Bence korkutma amaçlı değilde eğlence olsun diye gitmiş arada baya mesafe var çünki.
Sarıyer yokuşlarında bu köpeklerden çok çektim korkudan elimle götürüyordum skuteri hahahahaha

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bu kadar değil ama benzerini bizim burada köfteci yollarında köylerin içinden geçerken yaşıyorum. Eskiden ben xmax ile geçerken önden tommygun, Cyan geçerken kovalamayan köpekler xmax ile beni kesin kovalıyorlardı, her seferinde köy içlerinden geçerken birbirimize yakın sürelim siz önden gidiyorsunuz size gelmiyor ama beni hep kovalıyorlar diyordum. vstrom alınca kovalamaz oldular. :) Yine de tırsarak geçiyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Adamdaki hırsa ve azme bak. Biz olsak iki hoşt der , en fazla 3-5 metre gider bırakırdık. Adam utanmasa köpeği kovalayacağım diye komşu ülkeye iltica edecek.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Adamına göre beni kıtladı p...enk..

Motosikleti
1190 ADV
Bizde bi laf var, "Üzüm yiyen tilki pekmez sıçana kadar kovalanmaz" diye.

Videodaki adamın gerkeçten pekmeze ihtiyacı varmış sanırım.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
sürü değilse benim de inip kovaladığım oluyo alpinestarsın eldivenlerine güveniyom inş kaliteli mal üretmişlerdir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar