- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
Köpekleri severim.. Bizim sokakta da var 1 tane... Kuryelere bişey yapmaz , ben ne zaman geçsem motorun sesini tanıyor , uyusa bile uyanıp havlıyor , kovalıyor... Her gün mücadele ediyorum...Bi düşseydi varya içimin yağları erirdi
Allah sana beyin vermiş , o hayvancıklar içgüdüyle hareket ediyor , eline ne geçti korkuttunda..
Durunca onlarda duruyor %99 yaşadım bunu , durup sakinleşmelerini beklemek iki taraf içinde en iyisi , bir anda dönüp tekerin altına girebilir , hem kendi yaralanır hem motoru devirebilirKöpekleri severim.. Bizim sokakta da var 1 tane... Kuryelere bişey yapmaz , ben ne zaman geçsem motorun sesini tanıyor , uyusa bile uyanıp havlıyor , kovalıyor... Her gün mücadele ediyorum...
Scooter olmasa aynını yapacağım pire torbasına...![]()
![]()
![]()
Durmuyor işte... Havlamaya devam ediyor..Durunca onlarda duruyor %99 yaşadım bunu , durup sakinleşmelerini beklemek iki taraf içinde en iyisi , bir anda dönüp tekerin altına girebilir , hem kendi yaralanır hem motoru devirebilir![]()
Bence korkutma amaçlı değilde eğlence olsun diye gitmiş arada baya mesafe var çünki.Bi düşseydi varya içimin yağları erirdi
Allah sana beyin vermiş , o hayvancıklar içgüdüyle hareket ediyor , eline ne geçti korkuttunda..
Bir keresinde arabanın peşinden kovalayan köpeği durup arabadan inip kovalamıştım.Durunca onlarda duruyor %99 yaşadım bunu , durup sakinleşmelerini beklemek iki taraf içinde en iyisi , bir anda dönüp tekerin altına girebilir , hem kendi yaralanır hem motoru devirebilir![]()
Sonuçta hayvanlar korkmuş iste yavBence korkutma amaçlı değilde eğlence olsun diye gitmiş arada baya mesafe var çünki.
Sarıyer yokuşlarında bu köpeklerden çok çektim korkudan elimle götürüyordum skuteri hahahahaha
Yazıyı okurken "adam utanmasa köpeği ......ecek" diyeceğinizi zannettim.Adamdaki hırsa ve azme bak. Biz olsak iki hoşt der , en fazla 3-5 metre gider bırakırdık. Adam utanmasa köpeği kovalayacağım diye komşu ülkeye iltica edecek.
Aklıma gelmedi değil ama forumdan uzaklaştırılmamak adına sustumYazıyı okurken "adam utanmasa köpeği ......ecek" diyeceğinizi zannettim.
Adamına göre beni kıtladı p...enk..Durunca onlarda duruyor %99 yaşadım bunu , durup sakinleşmelerini beklemek iki taraf içinde en iyisi , bir anda dönüp tekerin altına girebilir , hem kendi yaralanır hem motoru devirebilir![]()
"Kovalarlar" değil miydi yav?Bizde bi laf var, "Üzüm yiyen tilki pekmez sıçana kadar kovalanmaz" diye.
Videodaki adamın gerkeçten pekmeze ihtiyacı varmış sanırım.
Motosikletlileri mi kovalıyorsunuz?sürü değilse benim de inip kovaladığım oluyo alpinestarsın eldivenlerine güveniyom inş kaliteli mal üretmişlerdir
Basit bir hatanın cezası o kadar ağır olmamalı anlamında kullanıyorum ben, o yüzden "kovulmaz" olmalı."Kovalarlar" değil miydi yav?