- Konu Yazar
kayseri yağışlı trafık lat ust olmus durumda neden ınsalar yagışlı havada ozellıkle dısarı cıkmak ıster hıc anlamam
cevabı konu başlığında vermişin
kayseri yağışlı trafık lat ust olmus durumda neden ınsalar yagışlı havada ozellıkle dısarı cıkmak ıster hıc anlamam
yağışlı havada dışarı çıkanları anlarız, kimse yağışlı havada "özellikle" trafiğe çıkmak istemez, trafikteyse vardır bir işi...
yok o olay aslında öyle değil, yağmurdaki ekstra trafiğin sebebi özellikle yağmurda çıkmaları değil yani, zaten trafiği (araba-motor farketmez) kullanmayı bilmeyen insanların yağmurda daha da kötü kullanmaları asıl sebep
mersin gök gürültülü yağmur sağnak hepsi var allahtan durdu.yıldırım şimşek çarken hernyse bütün duaları ettim yani..o şekile feciydi..
kayseri 20 yılım geçti be, doğdum ...........liseden mezun olup çıktım ünüversiteye diye bidahada sadece misafir olarak geldim. yaş oldu 45. eskiden bisikleti bol bir şehirdi kayseri, okullarda bisiklet parkları vardı 1980 öncesinde. trafik bu kadar kalabalık değildi. kurban bayramında oradaydım, sokaktan gelenin üstü is kokuyordu , Hisarcık parkından kayseri görülmüyordu sim siyah bir duman içinden. zaten doğal olarak çanak şeklinde olan şehrin havası zor temizlenirken insanımızda elinden gelen gayreti esirgememiş yakıyordu ne bulduysa, araba lastiğinden doğalgazına kadar. depreşti yine. 5 temmuzda geleceğim yine bu kez cubufumla. özledim memleketi toprağı. kayseriye selam olsun.
yeni surulmus bir tarla o sirada hafif ruzgar ve yagmur o anki toprak kokusunu hic bir seye degismem ;D