Tophane'deki Yumurtacılara Dikkat !! :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya beyler bu yumurta atma olayını çocukluk yıllarımızda çogumuz yapmıştır ama :mrgreen: dimi :mrgreen: kesin bana kötüşeyler yazarsınız şimdi ama :) 13 yaşındayken ben ve arkadaslarım çok yedik bu haltı mahallede:p ama biz iyilik adına sadece kötülerle savaşıyoduk:mrgreen: mesela çok ses yapıyoruz diye sürekli evinden bi hışımla cıkıp bizi kovalıyıp topumuzu da kesip patlatan amcaya atardık akşam olunca, hayatımda en korktugum anda yine aynı amca ya plan yaptık saldırıya gecicez :mrgreen: evinin camı da acık duruyo 3. kat taam yumurtayı attık oof tam isabet içerde falan derken aynı anda amca arkamızda ! dışardaymış, o gün amcadan kaçarken yaptıgım hızı hiç bir makinede yaşıyamadım :mrgreen: .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Başıboş insanlar işte,sıcaklarında bastırmasıyla bu tiplerin beyinleri hep laçkalaşıyo,normaldir.

Ya bişey değil kazaya bile sebep olabilir zaten trafikte bizleri araçtan sayan yok bide onların öyle yaması çok yüz kızartıcı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:19 PM ----------

abi ful+ful koruma şart:)

:D KISA VE ÖZ KONUŞMUŞ ARKADAŞ :D:cherry::cherry::cherry::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ortada yanlış olan bi durum varsa,moderatörler gereğini yapar,Burda senin kimseyi küfür ederek yargılamaya hakkın yok,Terbiyeli ol

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yo ben sizlere yazmadım o msajı,Azonce bırısı konuyu hortalatan hakkında ve dıger yorum yapan bızler hakkında gerız... gıbı cumleler kullandı fakat galıba sılınmıs o mesaj,o kısıye hıtaben yazdım,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar