topçulardan kayışdağına gidiş hk

Merhaba arkadaşlar yarın sabah kayışdaığının orda bulunan kayışdağı gümrüğünün oraya gitmem lazım yalovadan deniz otobüsü ilede gidebilirim ama eğer gidiş yolu çok basitse motorla gitmek istiyorum acaba kaybolurmuyum motorla gitsem?

Arkadaşım,
Yalovadan nereye geçeceksin önce o önemli. arabalı Vapur ile geçersen E-5 yolunu Bostancı köprüsüne kadar takip edeceksin (45 Km), bostancı köprüsünü geçmeden sağa içerenköy küçükbakkalköy yönüne devam edeceksin. Ana Yolu takip et, 3 Km sonra Gümrük tabelalarını görürsün. Tabelalar seni tam önüne çıkaracaktır.

Eğer Pendik Denizotobüsü ile geleceksen, sahil yolundan Bostancıya kadar geleceksin (20 Km.). Bostancı alt geçidinden tabelaları izleyip İçerenköy tarafına tırmanacaksın, yine Küçükbakkalköy tarafında tabelalar Gümrüğe yönlendirecek seni. yollar pek karışık değil, özellikle bostancı veya içerenköy de kime sorsan tarif edecektir. Ben zorlanacağını sanmıyorum:cat:

İyi yolculuklar

@denizcimuzaffer ilgine teşekkürler eğer gidiş topçulardan senin anlattığın gibi kolaysa motorla gitmeyi düşünüyorum aama karışık kaybolursun dersen deniz otobüsü ile gitmeyi planlıyorum :)

Kaybolacağını sanmıyorum arkadaş.
topçulardan gazla, Bostancı Köprüsünü kaçırma, geçsen bile hemen ileriden benzinciden girersin, olmadı PTT Hastanesinin oradan. Oradan sırasıyla, içerenköy, küçükbakkalköy, gümrük tabelalarını takip et. Motorla çok kolay olacağını düşünüyorum:cat:

@denizcimuzaffer teşekkürler yardımcı olduğun için dediğin gibi yapayım ozaman sabahtan erkenden çıkayım yola öyle güzel anlatmışsınki istesende kabolamazsın :)

@denizcimuzaffer teşekkürler yardımcı olduğun için dediğin gibi yapayım ozaman sabahtan erkenden çıkayım yola öyle güzel anlatmışsınki istesende kabolamazsın :)

Rica ederim arkadaş:)
yalnız Gümrüğün orası bayaa büyük bir yer. kamyon, yük ve şahıs girişleri kısımlarını bilmiyorum, soracaksın artık:cat:
Kazasız belasız gel. Sabah erkenden trafik olmaz yarım satte veya 45 dakikada orada olabilirsin. trafiğe kalırsan max. 1 saat:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
içerenköyden yukarı rampadır, çıkar çıkmaz karşında BP benzinci var, onun sağından yukarı çıkıyoruz giriş kapısı yolun sol tarafında kalıyor, bunu bulmak değilde bula-mamak çok zor olur bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar