Topcase.

Arkadaşlar ucuz topcase (givi) nereden alabilirim. Teşekkürler..

Coşkun.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Nerdesin hangi ildesin...Nasıl yardımcı olalım...Ne kadara kadar arıyorsun?....

Biraz bilgi...

bende iki kask sıgacak bir top case arıyorum tam boyutlarını bilmemekle birlikte 46lt lik bir topcase işimizi görür sanırım. givi- kappa olmasa daha iyi olur cok pahalı cünkü (100ytl ye kadar olursa süper olur)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
2 kask sığsın istiyorsan en az 50 lik olması lazım....

50lt lik cantada cok büyük olmasmı pizzacı gibi durmayalım sonra yahu..

metehan abi biz ucuz bise olsun diyoruz sen kappa öneriyosun bize
ayrıca güzel tarif etmenle beraber ben bursada oturuyorum :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
top case dedınız arkaya goydumuz böyük canta oluyo herhalde....valla ısmını burda duydum...ne demısler bılmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpp....sağolun arkadaslar...

ben 30 ytl ye almıstım gecen motor devrılınce altında kaldı ve parfcalandı...eeee napsın goca cava düştü ustuneee..

Son düzenleme:
arkadaslar ucuz diye sakin olaki cin mali cantalari almayin. bu cantalar yolda giderken hafif bir sarsintida paramparca olur. cantadaki esyalariniz zarar gorur. sonra da "biraz daha paraya kiysaydim da kaliteli birsey alsaydim" dersiniz (pek cok arkadasim beni dinlemedigi icin boyle demisti)

bi kere alin tam olsun. bu noktada metehana katiliyorum. kappa fiyat/kalite olarak ideal bir secimdir...

2 kask sigsin istiyorsaniz kappanin k46 modeli isinizi gorur...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
50lt lik cantada cok büyük olmasmı pizzacı gibi durmayalım sonra yahu..

Hem iki kask sığsın diyosun hemde pizzacı olmayalım diyorsun...:p Aşağısı almaz 2 kask....Bayağı eşyanı taşır haberin olsun....

Ben 12 şer kiloluk 2 karpuz koyabiliyorum o dolaba....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla motoru değiştirip canta mı alsak yoksa çin malı motora çin malı çanta mı alsak kararsız kaldık.
bu arada blackgirl benim eşim oluyor bazen karısıyor onun hesabından ben benimkinden o yazıyor karısıklık işte :)

biliyorum birde you tube denilen film sitesi var :)

ben motora givi veya kappa çanta taksam çantayı beğenip motoru götürürler(çalar)
2000ytl lik motora 300-400ytl lik çanta takınca adama gülmezler mi?

Gazcılarmotora git Bursada 75 - 150 arası iki kask alacak arka çantalar var orada ama, Kappa - Givi kalitesi bekleme (ellerinde kalmamışsa da bir-iki günde temin edebiliyorlar).

valla motoru değiştirip canta mı alsak yoksa çin malı motora çin malı çanta mı alsak kararsız kaldık.
bu arada blackgirl benim eşim oluyor bazen karısıyor onun hesabından ben benimkinden o yazıyor karısıklık işte :)

Enişte kont ...karı koca ne güzel motor sevdasıyla yanıp tutuşuyorsunuz...çok mutlu oldum...çanta şart...ama doğru motora...safebet ve adı sanı bilinmeyen çantalar ilk yere çarpmasında anında kırılıyor...parana yazık olmasın...yaz geliyor...14 şubatta yengeye bir cbf 150 hediye edersin artık...ama artık evlisin dimi...:queen: hediyeden yırttın...:p

Bende 2 kask alabilen 42lt shad marka topcase var.Geçen yıl 130ytl ye almıştım.Şimdiki fiyatını bilmiyorum ama değişmemiştir herhalde orta kalite idare eder bir malzeme.Bundan önce 50 ytl ye 46lt çin malı topcase almıştım.İlk uzun yolumda menteşesinden tabanlığına kadar her yeri kırılıp döküldü. allahtan yanımda kablo ip çakı vs malzeme vardıda yollarda kepaze olmaktan kurtulmuştum.Neresi kırılsa bir şekilde bağlayıp yola devam ettim.Şimdi bu çin malı kepaze mamulleri alıp yollarda rezil olmak isterseniz istemediğiniz kadar satıyorlar. Ucuz etin yahnisi hikayesi.

arkadaslar ındırımde olan bır magaza bılıyormusunuz ıstanbulda 150 tl cıvarı topcase dusunuyorm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar