Girne caddesindeki dominostamı çalışıyorsun.
Bende bir zamanlar girne caddesindeki lıttle sezarsta çalışıyordum.
Sadece firmalara yazıyorlarsa iyi bizim gibi arada topcase takanlarda kaynamasın
Bu arada ceza sana ait degil şirkete ödetirsin umarım maaşından kesinti olmaz. Fakat her şekilde ceza puanı işlendigi için yine zarardasın.
bence herzamanki gibi abartılı dedikodulardan kışında yok herkese kışlık lastik şart diye dedikodu .çıkarıp bi sürü insana lastik aldırttılar her lafa inanmamak lzm tabi şahıs motosikletlileri için diyorum şirketi bilmem. bendede zaten kappa var seyyar 1 tuşla çıkarıyorum polis ceza dediği anda sökerim![]()
bence herzamanki gibi abartılı dedikodulardan kışında yok herkese kışlık lastik şart diye dedikodu .çıkarıp bi sürü insana lastik aldırttılar her lafa inanmamak lzm tabi şahıs motosikletlileri için diyorum şirketi bilmem. bendede zaten kappa var seyyar 1 tuşla çıkarıyorum polis ceza dediği anda sökerim![]()
Kışlık lastik kanunundan Karacabey/Bursa'da bir dünya kontrol yapıldı ve bir dünya insan ceza yedi.O yüzden dedikodu değil.Devletin vatandaşı soymak için başka bir oyunu.