Top Case nasıl boyanır? Pürüzlü yüzey

Arkadaşlar tecrübe kişilerden yardım istiyorum. Kappa topcase mi boyamak istiyorum. Siyahı beyaza çevirim yüzey pürüzlü.
Tecrübeli arkadaşlar ve boya işinden anlayanlar cevap yazarsa sevinirim. Sprey boyayla ne kadar sağlıklı olur? İlerde boya çatlama yaparmı?
Kullanmam gereken boya türü nedir?

İnce bit kat macun üstüne zımpara, sonrasında boyayabilirsiniz. Ancak bir daha eski haline getirmek mümkün olmaz.

plastidip'i bir araştır derim
kaplamanın tutacağını sanmam çünkü pürüzlü yüzey. sanırım spreyide varmış. bi incelemem lazım. siz kullandınız mı daha önce.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:37 ----------

İnce bit kat macun üstüne zımpara, sonrasında boyayabilirsiniz. Ancak bir daha eski haline getirmek mümkün olmaz.
Macun işi beni aşar, en son çağre oto boyacıya götürmek olacak.

Siprey boyayı unut
Bir kat astar ister,çünkü dönüşüm yapılacak renk zıt
sonrada beyaz renge boyarsın
Yada araba boyası satan bir yere git,sana 200 gıram hazır karışım yapsınlar,hava tabancasıyla uygula,yada bir tanıdığına yaptır,tek kat kapatmazsa bir kat daha

Puruzler sorun degilse
Plastik icin astar sonra sonra boya.
Beyaz yuzeyler icin plastik astardan sonra bi kat normal astar isteye bilir

Puruzler sorun derseniz
Sahin tamponu gibi olan plastikleri sicak hava tabancasiyla isitiyolar rengi canlaniyo ve puruzler azaliyo

Siprey boyayı unut
Bir kat astar ister,çünkü dönüşüm yapılacak renk zıt
sonrada beyaz renge boyarsın
Yada araba boyası satan bir yere git,sana 200 gıram hazır karışım yapsınlar,hava tabancasıyla uygula,yada bir tanıdığına yaptır,tek kat kapatmazsa bir kat daha
hazır karışımada astar lazım dimi?

ben kullanmadım ama plastidipi kaskta falan kullanan vardı. zaten sıkılınca soyabiliyorsunuz falan. bana olası geliyor. ama evladiyelik gibi derseniz farklı yöntemler bakmakta fayda var

Bence bir tabelacıya gidip üzerini kaplatmak sizin için daha kalıcı olur.

zımparayla yüzeyi kazıyıp, 2 kat astar üstüne 2 kat boya 1 kat vernik.. çözülür de çok uğraştırır. hele zımpara olayı, kendi bilgisayar kasamı yapmıştım, zımpara dışındaki herşey çok güzeldi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar