Tokattan Aranızdayım. Merhaba :)

Merhaba arkadaşlar. Adım ANIL. Bugün ilk motosikletimi aldım Allah'ın izniyle. Motosikletim Derbi GPR 125. 2006 Model. İyi bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. Samsunluyum. Tokatta üniversite okuyorum. Hepinizle tanışmak isterim. :)

Parca sorunu yasaman mumkun, dikkatli ve sakin kullanmani tavsiye ederim. Hosgeldin aramiza. :wiinkk:

Hoş geldin Anıl. Karşılanmak için pek uygun olmayan bi saat seçmişsin o yüzden MT beni görevlendirdi :p :mrgreen:

Başlangıç için güzel bir makine. Ben vaktinde az ağız suyu akıtmamıştım :mrgreen:
Ama aldığın güzel makineyi sağlıklı kullanmak için güzel bir eğitim de alırsan tam olur :thumleft:

Tekrar hoşgeldin ve yakın zamanda görüşmek üzere! :rendeer:

Cuma günü oradayım görüşelim
bu arada hoş geldim
istanbul dan geliyorum.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Evet dediğiniz gibi parçada sıkıntı olabilir. dikkat etmeye çalışıyorum. Özellikle şu yağmurlu günlerde, elektrik aksamına. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:33 ----------

Cuma günü oradayım görüşelim
bu arada hoş geldim
istanbul dan geliyorum.

Hoş geldin abi. Yalnız ben zile ilçesindeyim. Sen merkeze mi geldin?

Ben cuma günü sabah uçak ile sivas öğlen ise Tokata olacağım ama neresi bilmiyorum varınca yazarım fakat ballıca mağaralarını gezeceğim.

ballıca mağarası bana biraz uzak kalıyor. şimdi havanın bahar olmasını ne çok isterdim. :)

Aa öylemi? Abi baharı dört gözle bekliyorum zaten. İnşallah o zaman görüşürüz.

Merhaba arkadaşlar. Adım ANIL. Bugün ilk motosikletimi aldım Allah'ın izniyle. Motosikletim Derbi GPR 125. 2006 Model. İyi bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. Samsunluyum. Tokatta üniversite okuyorum. Hepinizle tanışmak isterim. :)
Hoşgeldin.İyi forumlar.

Çok teşekkür ederim. Ah bir bahar gelse, bir gezi yapıp toplanırız artık herhalde :) yada ben teker teker ziyaret ederim sizleri :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar