Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bütün Tokat'lılara selamlar. Tahminimce 5 temmuz gibi Tokat'ta olacağım, askerlik nedeni ile. Tokat'taki askerlik durumu nasıl, askeriyeler şehir merkezine yakın mı. Kısacası nasıl biyer, ormanlık mı, düzlük mü. Gerçi acemi birliği fazla durmicam ama olsun. Özele mesaj atarsanız sevinirm.
slm hayırlı olsun bende amasya merzıfonluyum tokat zılede abım okudu takat zıleden bı motor aldım dehset tı bende sızlerı desteklıyorum ha tokat ha merzıfon demı
Selam arkadaslar Bende Tokat Niksar doğumluğum. Yazları geliyorum niksara. Su anda kocaeli /gebze /darıcada oturmaktayım. Görüşmek dileği ile herkese kazasız belasız keyifli sürüşler !
selam hemserilerim ben bu sıralar hataya dogru gidiyorum memleketimden ayrı kalıyorum..insallah seneye okul bitince motorumu alıcam insallah banka kredileri biraz düşerde hyosung gt250r alırım.yoksa kanuni 200e talim
bu arada GOPREİS motordan memnunmusun?? sitede pek olumlu yorumlar yok
ilk bu motoru gözüme kestirdim ama cok sorun cıkarıyormus.ALMAKTAN VAZGECTİM..ve hyosung gt250r almayı düşünüyorum parayı denklestirebilirsem...insallah seneye temmuzda alıyorum
slm arkadaslar. Tokat ta 6 senem gectı. motorumuda ordan aldım. ve hala 60 plaka. umarım tekrar görüşürüz. ve biraraya gelmek istiyorsanız sizlere kardeşlerbike dan İlkay abiyi öneririm. Tanısın motorcu olmanın keyfine varın. güvenin bana...:cat: :cat: :cat:
herkeze slm güzel bi forum ve ben tokat zieldenim aranızda zileli varmı ve tokatlılar içinizde kanuni racer200 satan varsa cvp yazsın alcam ist vilan buldum ama getirmesi zor o yüzden tokat ve cevresinden alcam varsa başlık açsın ve tüm tokatlılara selamlar