- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
çok güzel cenazemi kılmışsın tebrikederim super :cat:
evet gözümden kaçmış şimdi farkettim 120mph özürlerimi bir borç sayınız:cherry:
biryerde de eksik yazmışım kafa tutuyor evet kafatutuyor kalkışta kafa tutuyor 2. vitesten 3. vitese geçerken geçiliyor okee ben gözümle gördüğüme yaşanmışlara inanırım sen internette gezinedur öğren
evet biyerde hak verdim size
çok doğru söylüyorsun sen araştıra dururken ben motoru karşıma alarak kafaları çekmişliğimizin yanında binmişliğim vardır:bounce:
ama yinede senden özürdiliyorum 120mph konusunda haklısın amacım polimik yaratmak değildi yanlış okumuşum sen 125cc cagiva mito bilmem ne marka motorları araştıra dur hocam benden bilgili olduğun kesin:wiinkk: :rendeer:
Buna gülünür....Gördüklerin biraz oyun....Yoksa 600 lük bir makina 1 viteste 120 gibi sürate ulaşır ki 2 ye attığında ıslık seesinden apriilia duman olur....aprilia 2 ye atana kadar adam 200 e çıkmıştır bile...
250 lilik iki zamanlıları geçer demişsin sanırım....250 lilik iki zamanlıları boş makine sanmayın...Benim 2 zamanlı 250 lik mz im var....Ama kalkışta hiç de küçümsenemiyecek bir parformans sergiliyor...Race olmamasına karşın...
Tam iki kez aprilia 125 le kalkış yaptık...İkisindede 4 e atmadan bitirdim...Sonuç 15 metre fark yedi aprilia....250 cc lik makinanın hızlanmasıyla 125 lik makinanın arasında tam bir uçurum var....Birisi devir den kazanıyor diğeri güçten....Ama cc işin içine girince güç mutlaka yeniyor....
Bazı değerlendirmelerin hoş kaçmış...Ama biraz daha gerçekçi olalım...Yazarken doğruluğunu düşünelim...Çünkü burda yazılan şeylere gerçekten inan kişi çok...Yanlış yönlendirmelere yol açabiliriz...Bunu da istemeyiz dimi..?....:cat: