todayın sınıf arkadaşı Cbr125r ın korkulu rüyası

haklısın benide en cok etkileyen görünüşü oldu yoksa 50cc şahsen ben bile dalga gecerdim ama yamahanında 50 cc lik piskopath bi makinesi var dediğin gibi şehir içinde günlük kullanım için idaal makineler cıksın loto alıcam 1 50rs 1 tanede 125 rs ama derbide hoş makine aklımda

bugun trafikte otobusteyken ışıklarda durduğummuzda yanımızda duran derbi gp125 in adete kurşun gibi fırlaması beni şok etti bu kadar düşük cc li motorlar diorz ama motogp deki 125 cc motorların (derbi aprilla vs.) kaç km hız yaptıkları ortada bunların sokak versiyonlarıda satılıyor işte biraz pahalı tabiki italyanların tasarımına da hayranım şahsen sürdüğüm motorun görünümüne, tasarımına gücü kadar önem veririm zaten zevk için kullanyorum hız tutkum yok bu motor bence çok güzel keşke ülkemizde ucuz olsa motorlar

abi bu aletler roket ya dur ben bi su derbiyi arastırayım onla ilgili bir topic acarım olmassa bide bak ne duydum 2 zamanlı motorların ömürleri kısaymış diye hemen teknik bölgeye topic actım ama dediğin gibi 1 dostum var bu forumda cok sevdiğim derbisi var cok kral makine ama tr derbi markasını bilen yok

motogp de 250 cc motorlar 2 zamanlı 1000 cc motorlar 4 zamanlı fakat 250 cc ler onların hızına yetişebiliyor bu zaman konusu motordaki güç olayını ciddi şekilde etkiliyor kanımca. ömürleri konusunda bir bilgim yok gerçi bir komşumuzun 90 model 2 zamanlı motoru halen işliyor gerçi motorun üstünde yapılan tamir vs hakkında bir bilgim yok

Vidyoyu beğendin? :mrgreen: Zaten bu 50 ile 125cc motosikletler takibimde. Saygılar...

video super yaaa abi zaman olayı demin 1 i yazmış derbi bi kalktı diye bende gördüm derbide cok ama cok sağlam makine yıllar önce derbiyi tanımadan 1 i ile dalga geçmiştim tr de yapılıyor diye:mrgreen:

haklısın kardeşim harbiden adamlar işi biliyorlar bakma Çoğumuzun maddi gücü yetmesede aprilia ve derbi hayalleri kurmak istiyoruz cunku almışken 1 kez alalım diyoruz ama bu işi Ducatiside var felan işte İtalyanlar biliyor hem arabada hem motordaa neye lastik taksalar yürüyor ya benim anlamadığım tek konu honda cbr 125r ı 5 milyara satcana 7 milyara satsaydı ama cılız yapmasaydı evde toplama gibi durmasaydı ne olurdu 2007 kasası tipi güzel ama cılız olmuyor işte gecenlerde genc bi arkadaş ışıklarda duruyor bide yamaha ybr 125 ci bakıyorum herşeyleri aynı ybr ci gidip granaj taksa olay tamam ee ben buna race diyememki hem o kasa 5 milyar bile cok deli para cünku etmez ama bak honda nın geri kalan tüm motorlarına ben kefilim tek kelime haddinden fazla güzel bak cbr125 motoruda güzel sorunum yerleştirilen profil ve kasa

haklısın kardeşim harbiden adamlar işi biliyorlar bakma Çoğumuzun maddi gücü yetmesede aprilia ve derbi hayalleri kurmak istiyoruz cunku almışken 1 kez alalım diyoruz ama bu işi Ducatiside var felan işte İtalyanlar biliyor hem arabada hem motordaa neye lastik taksalar yürüyor ya benim anlamadığım tek konu honda cbr 125r ı 5 milyara satcana 7 milyara satsaydı ama cılız yapmasaydı evde toplama gibi durmasaydı ne olurdu 2007 kasası tipi güzel ama cılız olmuyor işte gecenlerde genc bi arkadaş ışıklarda duruyor bide yamaha ybr 125 ci bakıyorum herşeyleri aynı ybr ci gidip granaj taksa olay tamam ee ben buna race diyememki hem o kasa 5 milyar bile cok deli para cünku etmez ama bak honda nın geri kalan tüm motorlarına ben kefilim tek kelime haddinden fazla güzel bak cbr125 motoruda güzel sorunum yerleştirilen profil ve kasa

Bu adama hak werilirrr :cat: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :cat:

Hangi zihniyet size bu motorun 600 cc motorlara kafa tuttugunu söyletti anlamadım.Aprillanın getirdigi bütün motorlar gibi buda pahalı bi fiyat olucak.Zaten getirceginide zannetmem.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
günümüzde çok iyi seçenekler yok önümüzde. ama seçeneksiz olmamız bizi race görünümlü mobilet almak zorunda da bırakmıyor, ehemmiyet vermeyin bu aprilia rs50 ye, muhtemelen bir hyosung gt250 fiyatında olacaktır.

Arkadaşlar bu sefer cok ama cok iddalı bi makine var elimde teknik özelliklerini duysanız gülersiniz fakat yaptıklarını duymak bile istemiyeceksiniz

Önce Özellikleri

Max Speet at Final ratio
120 mph

Gercekten güldüm bu olaya 185 km/h foruma yeni göz attım ama bu yanlışlık dikkatimi çekti

arkadaşlar bu motor Türkiye'ye ne zaman gelecek?inş. pahalı olmaz yaw ama zannetmiyom:p

Yine millet saçmalamış... 2 zamanlı motorlar ile 4 zamanlı motorları son hız bakımından karşılaştırmak bilgisizliktir... o kadar... Honda Cbr 2 zamanlı olsaymış eğer ne RS kalırdı piyasada ne de diğer 2 zamanlılar... 4 zamanlı motorları 4 zamanlılar ile, 2 zamanlı motorları 2 zamanlılar ile karşılaştırın... Sonra bak bak Aprilia Rs Cbr'ı geçiyor diye gelmeyin okuyucuların karşısına...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar