benim burdaki yazım niye silinmiş ya :silent:
Kamyoneti gorunce dayanamayip, dasi gaptigim gibi salladim kafasina ama arabaya denk geldi."
SÜLEYMAN MEMNUN kendisine yakışır bir tavır sergilemiş. arkadaşlar geçmişte bizi temsil etmiş bize kupalar kazandırmış türkiye bayragını başka ülkelerde gururla taşımış olabilir, emeğine saygımız var.
ama pist hazırlık yarışında ölen SİNAN SOFUOĞLU kardeşimin ölümünde federasyonun kabahati yok pist çok düzgün diyen bir adamdan ne beklerdiniz?
bakın arkadaşlar her insan çok profesyonel motosiklet kullanamaz her insan da, yönetici olamaz. federasyon başkanı olmak için bilgi ve kültüre sahip olmak lazım, iyi motosiklet sürmek veya yarış kazanmış olmak değil, bu gibi insanları başkanlığa seçen insanları kınıyorum.:farao:
herkelimene katılıyorum...
ya cadıcım işte böyle, pistin tozunu yutmuş insanlar bu kelimeleri kullanıyor birde böyle tavır sergiliyor ya zoruma gidiyor,
TMSF ve başkan SÜLEYMAN MEMNUN insanlara davetiye dağıtıp otaparka park edilen araç ve motosikletlere 10 tl ücret almak ne oluyor? BU AYIBINIZIDA KINIYORUM:farao:
vay be Süleyman Abiye bak psikopata bağlamış balkan damarı tutmuş...![]()
kınamayın herkes kendine, kişiliğine yakışanı yapar
onu seçenleri kınayın.