Tmf 2007 şampiyonlar ödül Töreni Izmir'de

Hadi bakalım İzmirli dostlar bu sene şanslısınız...tüm motosiklet camiası orada olacak...ödüller bayiler yarışcılar distribütörler herkes orada olacak...Tabiki Kenanda orada olcaktır...

Ödül Töreni Programı ve Detaylar Çok Yakında Açıklanacaktır diyor TMF sitesinde...ilk ben haber vereyimde...tüm EGE oraya toplansın...biz bıktık bu organizasyonlardan...arada birde siz sevindirik olun... :p

http://www.tmf.org.tr/home.php

en son 2004 ödül gecesinde bulundum...super sport b de yarışan Boğaziçi Gümrüklemede beraber çalıştığımız amirim İlhan Ercan abimde ödül almıştı...bende karelere girmişim azcık ucundan...

O gece...

Şakir Şenkalaycı ile tanışmıştım...

Kenan o gece İstanbul Spor İl müdürlüğünden 48 milyarlık ödül almıştı unutmam nedense...ama kendisini görememiştim...gelememişti galiba...başka bir sofuoğlu vardı...

Honda A.Ş. genel müdürü Enver Dodanlı beyle bayağı bir geyik yapmıştık ayaküstü... :) adamcağız benle tanıştığına pişman olmuştu...ilk lafa nx 4 falconu neden getirmiyorsunuz sayın müdürüm olmuştu...adamcağız gak guk satış stratejisi derken bi şekilde tüydü valla... :p

Alanyada yarış öncesi stres atıyoruz mekanda... :deli:

cbf 150 panda kategorisinde kimler yarışıyo acaba bu yıl:p:mrgreen:

hep kulak arkanı merak etmişimdir onuda gördümya ölsemde beni yesen :p gam yemem artık

açıklama gelmiştir tarih belli oldu HAYDİ İZMİR ELELE TÖRENE :rendeer:
2007 sezonunun Şampiyonlarının kupalarına kavuşacağı bu önemli günün heyecanını bizlerle paylaşmanızı diliyoruz.

Türkiye Motosiklet Federasyonu
9 Şubat 2008 - Saat:20.00
Ege Üniversitesi Kampüs Kültür Merkezi
Bornova-İZMİR

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bir aksilik olmassa ordayız................:cat:

cbf 150 panda kategorisinde kimler yarışıyo acaba bu yıl:p:mrgreen:

hep kulak arkanı merak etmişimdir onuda gördümya ölsemde beni yesen :p gam yemem artık
açıklama gelmiştir tarih belli oldu HAYDİ İZMİR ELELE TÖRENE :rendeer:
2007 sezonunun Şampiyonlarının kupalarına kavuşacağı bu önemli günün heyecanını bizlerle paylaşmanızı diliyoruz.

Türkiye Motosiklet Federasyonu
9 Şubat 2008 - Saat:20.00
Ege Üniversitesi Kampüs Kültür Merkezi
Bornova-İZMİR

yav kaşla göz arasında kitlemişiniz yeni gördüm...:p

Hadi bakalım İzmir gözün aydın kulakların manisa ..:p

(eski ve iğrenc bi espiridir..):p 50 yılda bir sizde yaşayın böyle şeyler...biz bıktık..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar