Tiz Egzos Sesi ?

HRC

Bilmemek değil öğrenmemek ayıp diyerekten sorumu soruyorum, bazen yollarda rastlıyorum hatta evde otururken bile 2 sokak aşşada olsa bile duyuyorum,
Tiz ama güçlü, yolu yırtarcasına (pat pat pat şeklinde değil :) ) gaza bastığı zaman daha çok formula arabaları gibi ses çıkaran en hesaplı motosiklet hangisidir ? En az Kaç cc dir ? Hangi Egzos bu sesi verir ?

250 Lerden de çıkıyo bazılarından tabii :cherry: ama günümüzde 600 ve üzeRi motorlardan çıkar o dediğin ses :) Yoshimura egzoz ; 600RR :cherry:

o sesi çıaranlar racing motorlar dostum. en az 600 cc olmalı tabii. ama her marka egzost değil tabii. o kadar para ver , sonra ... . el yapımı egzost üzerine tanımam bu konuda. arkaşlarım kendileri yapıyorlar motorlarına. süperin ötesi.
selamlar

GKN

ya o ses için racin şart deil
ama 4 silindir 4 zaman şart
egzoza gelince hepsi farklı birer tenör gibi, hangisinin sesi hoşuna gidiyorsa onu takarsın..

yanlış hatırlamıosam fazerdan da öyle bir ses geliyor.. 4 silindirlilerin yırtıcı bi sesi oluyo genelde ama egzoz konusunu bilemiyorum..

evet
genellikle herkes f1 gibi uzayan ve kükreyen sesleri tercih ediyor ama. farklı olması için. standart ses veya ona yakın bir ses çıkartacak ise kimse extra para verip egzost değiştirmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar