Titreşimin Sebebi?

Bostancıda var motosiklet balansı yapan bir yer ama adı aklımda değil şimdi. Şöyle tarif edebilirim e5 den bostancı köprüsünden giriş yapıp istanbul istikametine doğru olan yanyola çıkarken bostancı köprüsünün köprünün altından dönünce hemen kavşakta sol tarafta aynı zamanda prelli ve metzeler bayisi ama dediğim gibi adı aklımda değil motosiklet lastiklerine balans ayarı yapıyorlar.

evet biliyorum orayı sarı buyuk tabelalı biyer yanlış hatırlamıosam eger orası diilsede ynnda biyer daha var:p
yalıyolu sokak die sorarsanız herkes gosterir herhalde ayrıca bostancı gosteri merkezinin giriş kapısının karsınındaki sokaktan yukarı dogru gidince tam yanına cıkarsınız:wiinkk:

sanırım sizin psikolojik kökenli sorunlarınız ve saplantılarınız var. size yardımcı olmamı isterseniz ben manisalıyım. anladınız siz onu. ama siz illa ki bakırköy olsun diye tutturursanız o da olur. siz iyileşin yeterki. biz elimizden geleni yaparız.
arkadaşlar lütfen bayanlara karşı daha saygılı ve duyarlı olalım. insanlar kendilerini aşağılanmış sayıyorlarsa bu sorunu kendi bünyelerinde aşmaya çalışsınlar. aklıselim davranılıp mantıklı cevaplar verilirse hepimiz için faydalı olacaktır.
:p

iLqi ve alakanız için çok teşekkür ederim.BöLe parıltılı kültür abidesi bi yazı yazmaya harcayacağınız zaman yerine lafın çıkış nedenini ve devamını okusaydınız şu anda beni pc karşısında güldürmüyor olacaktınız.Manisa`ya yolum düşerse muhakkak tanışmak isterim gerçekten olaylara çok farklı yaklaşabiliosunuz.
allasen :mrgreen:

:queen: öyle olmuş hakkaten , kabul ediyorum... mesajı aldım :p

tamam o zaman sorun yok :)

Son düzenleme:
benim motorum iki silindir olmasına rağmen 150 üstünde titremiyo seninkinin hiç titrememesi lazıım mutlaka servise bi baktır yada iyi bi usta bi tur atsın ciddi sorunlar oluşturabilir uzun vadede hoş benimki 150 den sonra en fazla 170 e kadar gidiyo

arkadaşlar bayanlara gıcık mesaj yazmak güzel bunu kabul ediyorumm ama bu sefer biraz haksızlık yapmışız sanki isminin baş harfi burcu olan bi arkadaşım var çoğu erkek bende dahil yanında motor kullanıyorum demeye utanırr bir kaldırımdan iniyo diğerine çıkıyo ve bir rivayete göre 1000 rr bile kullandığı görülmüştür o yüzden sanırım bu işi becerebiliyolar :pr:

Son düzenleme:
inanmıyorum.. bir kız..hemde motor kullanıyo.. bi de 600f .. başımıza taş yağacaq.. Bir bayan today den daha yüksek kapasiteli bir motora binmemeli dimi arkadaşlar. Bu biz erkeklere yapılmış bir aşağılama bir hakarettir..:pr:

:mrgreen:ilahi mali

bayan kullanamazdiye bişey yok kardeşim ben bayan gördüm tektekeryapıyo siznediyosunuz küçümsemeyin bayanlarda bu işi erkekler kadar iyi yapıyo.

tek teker mi :cyclopsan

:p kız mı yapıomuş, cross yapan kızlar da var, hayabusa süren kızlar da var :p

sanırım sizin psikolojik kökenli sorunlarınız ve saplantılarınız var. size yardımcı olmamı isterseniz ben manisalıyım. anladınız siz onu. ama siz illa ki bakırköy olsun diye tutturursanız o da olur. siz iyileşin yeterki. biz elimizden geleni yaparız.
arkadaşlar lütfen bayanlara karşı daha saygılı ve duyarlı olalım. insanlar kendilerini aşağılanmış sayıyorlarsa bu sorunu kendi bünyelerinde aşmaya çalışsınlar. aklıselim davranılıp mantıklı cevaplar verilirse hepimiz için faydalı olacaktır.

dostum, tequ denen arkadaş tamamiyle şaka maksatlı yazmıştır.
beni sinir etmek için yazmış :) fakat ne yazık ki o saatte forumda deildim, anında cvp yazamadım.

bilio ki anında tepki verip neler neler söliceeemi :mrgreen:

arkadaşlar bayanlara gıcık mesaj yazmak güzel bunu kabul ediyorumm ama bu sefer biraz haksızlık yapmışız sanki isminin baş harfi burcu olan bi arkadaşım var çoğu erkek bende dahil yanında motor kullanıyorum demeye utanırr bir kaldırımdan iniyo diğerine çıkıyo ve bir rivayete göre 1000 rr bile kullandığı görülmüştür o yüzden sanırım bu işi becerebiliyolar :pr:

bu benim sanırım :mrgreen:

ismimi vermemen iyi oldu :cherry: sonra yolda burcuuu burcuuu diye sesleniolar

Son düzenleme:
Kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delisin sennnnnnnnnnnnn :queen: :queen:

tabi deliyim kankaaa :queen:

ileri motosiklet sürüş teknikleri ile ilgili eğitim verilir (şaka deil, ciddiyim) :mrgreen:

Honda Sucular
Reşatbey Mh. Fuzuli Cd. No:21/C Seyhan/ADANA
Tlf: (0322) 458 85 17

:wiinkk: bi tane mavi transalp var elimizde, sıfır, mavi renk
liste fiyatı 16100, ama 15000'e bırakıoz, ne dersin :queen:

:salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:
:salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

Yapılmaz bu, yapmaz insan kardeşine.. :salut::salut::salut:

@ dishy
kanka 14500 de olur beee :)

@balck dog rr
cbr'ların kafa grenajı belli bi devirin üzerinde titriyor.
nie bilmiom, servise sorim, birazdan cvplarım :)

dostum o titreme senden geliyo olmasınnn kaç kere dedim sana kasma kendini teoooomannnn

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar