Titreşimin Sebebi?

Titreşimi tarif etmek gerekir bence.
Elciklerde mi, motorun gövdesinde mi, selede mi. O na göre belki yararlı bir yorum getirebiliriz.
ha bir de motor kaç Km. de ve en son bakımı ne zaman yapıldı.

titreşim ayaklarımda ve selede oluyor daha çok. elimde titreşim hissetmiyorum belki eldivendendir ama.
demek istediğim, o hızdan sonra üzerinde güvende hissetmiyorum. düşük hızlardaki kadar rahat olamıyorum, titreşim bu derece artıyor işte.

gerçek 600 lük kullanıyorsun:cyclopsan.tebrik ederim.ben 500 lüğe alışana kadar cırmaladım resmen

inanmıyorum.. bir kız..hemde motor kullanıyo.. bi de 600f .. başımıza taş yağacaq.. Bir bayan today den daha yüksek kapasiteli bir motora binmemeli dimi arkadaşlar. Bu biz erkeklere yapılmış bir aşağılama bir hakarettir..:pr:

scooterdan 500 lüğe nasıl geçtin yaa? zoru başarmışsın. keşke 800 lük bi makina alsaymışsın. 100 cc artırımı tarz dışında ne getirdi ki sana? bi ss'nin naked kadar rahat olabileceğini düşünmüyorum sürüş konforu açısından. fazer falan alsaydın ne bileyim? anladığım kadarıyla çok hız yapmayı düşünmüyorsun...

inanmıyorum.. bir kız..hemde motor kullanıyo.. bi de 600f .. başımıza taş yağacaq.. Bir bayan today den daha yüksek kapasiteli bir motora binmemeli dimi arkadaşlar. Bu biz erkeklere yapılmış bir aşağılama bir hakarettir..:pr:

kask taktığı için anlamazsın merak etme kız falan olduğunu :queen: böylece komplekse de girmezsin birader :queen:

Son düzenleme:
scooterdan 500 lüğe nasıl geçtin yaa? zoru başarmışsın. keşke 800 lük bi makina alsaymışsın. 100 cc artırımı tarz dışında ne getirdi ki sana? bi ss'nin naked kadar rahat olabileceğini düşünmüyorum sürüş konforu açısından. fazer falan alsaydın ne bileyim? anladığım kadarıyla çok hız yapmayı düşünmüyorsun...

kask taktığı için anlamazsın merak etme kız falan olduğunu :queen: böylece komplekse de girmezsin birader :queen:

zaten eskiden beri race istiyordum, diğerlerini yavaş yavaş büyütmek için aldım. tarzı da yavaş yavaş race'e kaydırdım. Sürüş pozisyonu açısından zorlandım başlarda fakat şu an alışmış durumdayım. :)

uzaylı görmüş gibi cevap yazmayalım arkadaşlar. bu soruya en iyi aynı tarz makinayı kullananlar cevap verebilir bence.

o kadar kilometreyi nerede yapıyorsunuz anlamıyorum :) benim illa ki şehir dışına mı çıkmam lazım? cıbırla zor iş :) çok çalışmam lazım çoook...

Muzaffer hocamın dediği gibi ; motorun kaç model? Kaç km'de? En son ne zaman bakım yapıldı?
Bunları paylaşırsan daha faydalı olabiliriz... :cat:

ya meltem kusura bakma açtığın forumla alakası yok biliyorum da... ya montsuz motor kullanınca benim kaslarım titriyor hafiften yaa :) kas travması mıymış neymiş. yeni öğrendim... bir daha kullanırsam namerdim..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya meltem kusura bakma açtığın forumla alakası yok biliyorum da... ya montsuz motor kullanınca benim kaslarım titriyor hafiften yaa :) kas travması mıymış neymiş. yeni öğrendim... bir daha kullanırsam namerdim..

abi aynı dertten bende muzdarip'im ya aynısı bendede oluyor:queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o kadar kilometreyi nerede yapıyorsunuz anlamıyorum :) benim illa ki şehir dışına mı çıkmam lazım? cıbırla zor iş :) çok çalışmam lazım çoook...

2.köprü yolu veya tem veya e-5

120km yi geçebilmek için gayet rahat yerler

ya meltem karnımda bir sancı var.. Ne yapmam lazım ? apandisit olabilir mi acaba?
pFF..

......................................................................................

Çok saçma cevaplar yazılmış. Bayan üyeleri kaçırtmak için elinizden geleni yapmışınız. :silent:

Titreşime gelince bence servise götürün. İnternetten bir çözüm çok zor. Çünkü basit vida gevşemeleri gibi nedenleri olabileceği gibi, motordaki ciddi bir probleminde belirtisi olabilir.

teşekkür ederim tubis

ne inandırıcı gelmedi anlayamadım?
1 sene scooter, 2 sene naked kullandıktan sonra race motor kullanabileceğim mi?
umarım bayanlara karşı bu tavrınızı trafikte de göstermiyorsunuzdur.

Önemli değil, ama tavırları trafikte de aynı, ona hiç ama hiç şüphen olmasın...

uzaylı görmüş gibi cevap yazmayalım arkadaşlar

Trafikte de uzaylı görmüş gibi bakıyosunuz zaten..

Not ; Yorulmadım size cevap vermekten, asla da yorulmayacağım.. Siz vazgeçmiyorsunuz ya, bende vazgeçmeyeceğim.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar