tipik turk kizlari

bence bu makaleyi yazan arkadaş o anki psikolojisiyle bunları yazmış...çünkü yanlış anlaşılmasın ama hep darbeleri kadınlar vurur...hep onlar terkeder...hep onlar seçer...hep onlar zor günlerde yalnız bırakırlar...ve hep onlar arkalarına bakmazlar...bu kuyruk acısıyla yazılmış şeyler...kadınlık onuru diye bir şey vardır arkadaşlar...bu gururlu duruşa saygı göstermemiz gerekiyor bazen...biz olaylara yüzeysel bakarken üstünkörü davranırken onların bizlerden daha akıllı olduğunu asla unutmayın...

dipnot...bazı erkekler aptaldır...ama hiçbir kadın asla aptal değildir...

bir tost...:)

ben demiştim galiba temincek...

Hmm, ikinci sayfa, hala kavga çıkmamış... Dishy ya görmedi, ya ciddiye almadı ya da Transalp'ini aldığı için mutluluktan tepki veremedi :p

eskiden olsa simdi burda silent ile raflarin amansiz savasi dewam ediyo olurdu.
ama simdi herkes sakin,polemik yok.hayret ettim valla :S
bu arkadas acaba bu yaziyi yazana kadar neler cekti.ahh garibim ahh :)

şuan polemik yok ama hafta içi bayan arkadaşlar topigi gördügünde bedne burdan polemigi görcem.

arkadaşlar bırakın şu kız erkek karşılaştırma, karalama takıntınızı.
millet uzaya çıkıyo. siz hala burda birbirinizi yiyorsunuz...

biraz evrensel olun....

eskiden olsa simdi burda silent ile raflarin amansiz savasi dewam ediyo olurdu.
ama simdi herkes sakin,polemik yok.hayret ettim valla :S
bu arkadas acaba bu yaziyi yazana kadar neler cekti.ahh garibim ahh :)

Rafi nin ölümüne kankası benim,olaya girecem ama savaş çıkmasın diye müdahale etmiyom,,,:queen: :queen:

Tam süper yazı valla yazanın eline koluna sağlık.yazını altına imzamı atar parmağımı basarım..:cat: :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sacma bi yazı

bu yazıyı yazan arkadas kızları kötüleyip durmuş halbuki kendi de kuzu kuzu hatunların peşinde koşuyodur

-onların muhasebeci ve sekreterlikten başka birşey olamadığını söylemiş
hatun 1 yılı kaldı avukat olacak
-Ellerinden hiç bir iş gelmez felan demiş
Evde yemeği yapan onlar temizlik vs..
hatun falla arabasının motorunu tamir ediyor, çatıya çıkıp uydunun ayaklarını kaynak yapıyor (ev müstakil) kapıları boyadık birlikte :queen:

hiçbir kadın aptal değildir

hiçbir kadın beceriksiz değildir

şimdi eğri oturup doğru konusalım onlar olmaza bis erkeklerin hali nice olurdu :bounce:

bence bu makaleyi yazan arkadaş o anki psikolojisiyle bunları yazmış...çünkü yanlış anlaşılmasın ama hep darbeleri kadınlar vurur...hep onlar terkeder...hep onlar seçer...hep onlar zor günlerde yalnız bırakırlar...ve hep onlar arkalarına bakmazlar...bu kuyruk acısıyla yazılmış şeyler...kadınlık onuru diye bir şey vardır arkadaşlar...bu gururlu duruşa saygı göstermemiz gerekiyor bazen...biz olaylara yüzeysel bakarken üstünkörü davranırken onların bizlerden daha akıllı olduğunu asla unutmayın...

dipnot...bazı erkekler aptaldır...ama hiçbir kadın asla aptal değildir...

bir tost...:)

QUOTE]

ben demiştim galiba temincek...:p

Ben de bi vur kaç tekniği uygulayım bari dayanamadım
Erkeğin de Kadının da aptalları mevcuttur :bounce:
Kaçtım :cherry:

evet eskisi kadar kavga göremiyoruz konu dışında neden?:mrgreen: Lütfen biraz daha gayret gösterelim:p kavgasız topik olmaz:queen: :queen:

arkadaşlar yazıda mantıklı şeyler var katılmamak mümkün değil... (ama hepsi mantıklı değil ona göre şımarmayın hemen)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
arkadaşlar yazıda mantıklı şeyler var katılmamak mümkün değil... (ama hepsi mantıklı değil ona göre şımarmayın hemen)

dedim ahanda bir bayan yazı yazdı şimdi polemik çıkar hemen dalayım topiğe ama nerdeeee. bir uyumdur ki sorma gitsin. arkadaşlar azıcık doğüşün de bize de ekmek çıksın

ooo sizde bütün bayanları polemikçi yaptınız yawwwww:queen: :queen:

EEeee öylesiniz herşeye dırdır edersiniz
valla hayret ettim bu saade kadar bayan user arkadaslaarımız bu topici tepki yamuruna tutmadılar..:queen: :cat: :bounce: :wiinkk:

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleme:
sanırım bayanlar tarafından sürekli red edilmiş veya yüzü hiç gülmemiş şahsın annesinin de bir türk kadını olduğunu düşünmesi gerekirdi.. cumhuriyet öncesi kadının yok sayıldığı ülkemizde malesef cumhuriyet sonrasıda pek değişiklik olmamış kadınlarımız erkek gücü altında devamlı baskı, şiddet görmüş yeterli eğitim alamamıştır.. çok şey beklemeyin verdiklerinizden başka.. elbette bu yazı için çok şey söylenir ama kırıcı olmamak adına burada kesmek istiyorum. yazan arkadaşı tanımam umarım ard niyetsiz bir paylaşımdır.. baştan aşağı küçültücü ibarelerle dolu bu yazıyı kınıyorum. site yetkililerinden de gerekli hasasiyeti göstermelerini rica ediyorum..:farao:

haksız değilsin ama o yazıyda da haklılık payı var nasıl senin haksız olmadığın kesinse bu yazının doğruluk payı olduğu bir gerçektir :cat: :bounce: :rendeer:

Polemik isteruz polemik isteruz olmuyo böyle nerde o eski çatışmalar :salut:

len mete sen yaz bari bişilerde karışsın ortalık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar