Tiger'la ilk kısa turlamam

Ön amortisör keçeleri ve motul fork oil; ön amortisör ayar birkaç santim aşağı alındı, motor temizleme sıvısı motul, motor yağı motul 300v 15-50,yağ filtresi, soğutma sıvısı motul,Kn hava filtresi özel sıvısı ile temizliği, 2 ad.ngk platin buji, scotoiler otomatik zincir yağlama çift tırnak, zincir ayarı,philips H7 far ve park ampülü, ön arka fren hidrolikleri motul dot 5.1, ön ve arka fren balataları ebc, ve bir kaç küçük ayar. 1.000tl

Az iş yapılmamış kullanılan ürünlerde kaliteli iyi günlerde kullanırsın umarım iyi elden gecmiş en güzeli aklın kalmasın ;) Tebrik ettim.

sorunsuz ve keyifli uzun km.ler temenni ederim Sinan'cım,o yolları ben de özledim.

sorunsuz ve keyifli uzun km.ler temenni ederim Sinan'cım,o yolları ben de özledim.
İlhan ağabeycim çok teşekkürler; o yollarda seni çok özlemiş.. :) Bekliyoruz inşallah..

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:46 ----------

Az iş yapılmamış kullanılan ürünlerde kaliteli iyi günlerde kullanırsın umarım iyi elden gecmiş en güzeli aklın kalmasın ;) Tebrik ettim.
Çok teşekkür ederim; aynen yazdığınız gibi aklımda teknik bir sorun kalmasın sadece sürüşe odaklanayım istedim. Daha iyisi sizler için..

ben de kanuni tiger diye başlığa hiç bakmıyodum...bi kaç kere görünce "len ne varmış acaba " diye bi tıklayım dedim:)

bende kanuni tiger sandım :D
tam giydiriyodum kalayı :D
cok güzel gezi olmuş
yakıt sarfiyatını filan bilgilendirebilirmisin

Hayırlı olsun Sinan,daha önce gördüm topiği cevap yazdım zannediyordum,ihtiyarlık işte:)
Totoş'un jel yastıktan kurtulduğuna sevindim.Artık vibrasyon yok,menzil uzadı:)

motor çok yakışıklı, Allah nazardan saklasın

Bir soru: Elcik koruma standart mı aksesuar mı? Sökebiliyorsanız bence düşünün. Görüntüsünde beni rahatsız eden yegane şey o oldu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar