tibia kırığı.ilazorov yöntemi ve uzman bir ortopedici yardımı

geçen hafta cumartesi günü abimin geçirmiş olduğu bir iş kazası sonucu sol bacağında tibia adı verilen kemik parçalı ve açık şekilde kırıldı.çarşamba günü yapılan ameliyat sonunda ilizarov yöntemi denilen bir sistem kullanıldı.

eğer sitemizde ortopedist bir arkadaşımız varsa sormak istediğim ameliyat sonrası çekilen flimde kemik tam olarak yerine gelmediği biraz açık olarak durduğu görülüyor.doktor bunun normal olduğunu o görülen boşluğun zamanla dolacağını ve eskisi kadar sağlam olacağını belirtiyor.şuan ayakta dışdan bakıldığında hiç bir sorun gözükmüyor.parmakları oynayabiliyor,şişme yok,morarma yok ağrıda yok.ayrıca dışdaki çemberlerden kemiğe müdahale edilip sıkma yada gevşetme yapılabileceğinide söylediler.kemikdeki açıklık normalmidir.uzun tedavi süreci sonunda bacak faaliyetlerinde kayıp yaşanırmı.

ayrıca manisada yada izmirde tedavi sonrası fizik tedavi için önerebileceğiniz bir uzman varmı.

iş kazasını söylemek gerekirse spiral taşlama yaparken taş patlıyor ve şarapnel gibi etrafa dağılıyor.yani o küçük bişi dediğimiz dönen alet bomba etkisi ile dağılıp çok ciddi sonuçlar doğuruyor.

sağılık sektöründe dönen olaylara ise değinmek istemiyorum.içine düşünce ne kadar berbat,adi,serefsiz bir sistem kurulduğunu kendim gördüm.(bu lafım tüm doktorlar ve medikalciler için değildir kimse üzerine alınmasın lütfen) sadece diyeceğim paran varsa herşeye sahip olursunuz.

malesef arkadaşım bende bir ay kadar önce geçirdiğim bir kaza sonrası 8 ayrı hastane dolaşıp malesef 8 ayrı teşhise maruz kaldım ve malesef bunların hepsi özeldi yani kısacası inan bana parala yaptırmaya kalksan bile aynı uygulamalara maruz kalabiliyorsun şimdiden geçmiş olsun acil şifalar ..

stubborn zaten şuan herşey para ile oluyor.eğerki karne vs. ile olacak olsaydı çok zor olucaktı.herkes birbiri ile anlaşmış çarkı kurmuşlar paran varsa her iş yapılıyor.tedaviden yana sıkıntım yok ama can sıkan iş bunun çıkar karşılığında yapılması sadece.

tronic sağolasın.

dostum bence plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi bölümüne bi uğra derim,ortopedi doktorlarından daha çok şey biliyolar kanımca ciddiyim,şaka tada geyik yapmıyorum:cat:

Merhaba, geçmiş olsun, İzmir 'Bornova 'da EGE ÜNİ. HASTANESİ, ORTOPEDİ VE TARVMATOLOJİ bölümüne gidin, orada DR. Akın bey vardı bir zamanlar. Yoksa bu saatte aklıma en mantıklı gelen şu ki, benim adımı vererek İstanbul 'da dr. olan Ortopedi uzmanı CAN SOLAKOĞLU nu arayıp, ondan kısaca bilgi alabilir veya ondan gidebileceğiniz güvenilir bir doktor adı alabilirsiniz İzmir'de olan. tel, muayenehane, 0 216 330 04 02 akşam 16.00 dan itibaren. Veya cep,0 533 522 67 44, benim adım jale, spor eğitmeniyim.:).

sağlık konusunda yardım

dostum akhisarda ort baki satış ftr uz ise mengü sarıoğlu ikiside iyi hekimlerdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar