Third Person with Ktm 1190 Adv

Çok eğlenceli bi motorunuz var :) Video başlığına bide View eklerseniz yabancılar daha kolay bulur. Third Person View bunun doğru adı.

Kamera konumlandırma çok iyi olmuş. Motosikletinize ve size diyecek bir söz yok :thumleft: Tekerinize daş değmesin Tayfun hocam:cat:

Çok teşekkür ederim.Uzun zamandır bu açıdan kayıt almak istiyordum en sonunda selfie çubuğunu sabitleyip bir şekilde çekimi yapabildim:)

Kamera konumlandırma çok iyi olmuş. Motosikletinize ve size diyecek bir söz yok :thumleft: Tekerinize daş değmesin Tayfun hocam:cat:

Motosikleti
Dominar 250
Tayfun ayna görüşün çok dar gibi geldi bana

Harika elinize sağlık ,trafikte enduro, trafiği okuma adına dik duruş paha biçilemez, kıytırık apaçim ile bile bu hazzı yaşıyorum , klasik tomofil selamı umarım sahibi anlamıştır, hanzo değilse tabii:queen: :cat:

(kask ve janavar dorso 1.2 ne alemde acaba? bir video olaydı kişke^^)

Son düzenleme:
Cok guldum:mrgreen:

3 kişi ktm 1190 adv. bindiniz sandım ilk başta sonradan anladım:D

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------

Dogrudur.Bilmiyorum dar mi genis mi?Ayna kontrolu cok onemli ancak tek basina yeterli degildir.Kor nokta vs hayat kurtaran bakis sayesinde gorursun tavsiye ederim.Ama arkaya bakarken ondeki trafigin aktigindan emin olmalisin:cat:
Tayfun ayna görüşün çok dar gibi geldi bana

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Değişik çekim açılarıyla güzel bir sürüş videosu çıkmış ortaya Tayfun'cum. Ellerine sağlık. :cat:

Cok tesekkurler.Tostos cu jesti aldi aynadan gordum:)Dorso yu sattik:)

Harika elinize sağlık ,trafikte enduro, trafiği okuma adına dik duruş paha biçilemez, kıytırık apaçim ile bile bu hazzı yaşıyorum , klasik tomofil selamı umarım sahibi anlamıştır, hanzo değilse tabii:queen: :cat:

(kask ve janavar dorso 1.2 ne alemde acaba? bir video olaydı kişke^^)

Tebrik ederim güzel çekimler. Mont veya armor markası ve modeli ne çok hoş muş.

Cok tesekkurler Guven agabeycim:)Begenmene sevindim:cherry:

Değişik çekim açılarıyla güzel bir sürüş videosu çıkmış ortaya Tayfun'cum. Ellerine sağlık. :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:09 ----------

Çok teşekkürler,

Mont:İcon Overlord Modeli,Ayrıca bir ekipman yok.Sırt koruma motorun kendi modeli.

Tebrik ederim güzel çekimler. Mont veya armor markası ve modeli ne çok hoş muş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar