Testere Motoruyla Motosiklet Yapımı

Uşağımın eline sağlık :rendeer:

Benim çocukluğumunda (1970'ler yani) bisikletin ön tekerin üzerine bağlanan böyle motorlar vardı. Hatırlayan varmı?

Var :p Çok garibime giderdi. Hayal mayal hatırlıyorum. Bizim kuşaktan sonrası görmemiştir onları.

2 zamanlı su motoru tabiki var o kadar eskiye gitmeyede gerek yok ben kullandığımı bilirim . Bu alette 10 numara olmuş ya sesi çok hoşuma gitti :p

Daha Önce Face de İzLemiştim:queen: .. Türk Zekası Zor durumlarda iş görüyor :cherry: Ama Güvenlik Gerçekten " 0 " :farao:

dediginiz gibi bizim TÜRK insanı cok zeki gercekten cok zeki ama kullandırtmıyolar engelliyolar anlatabildimmi acaba:silent:

Geçen yıla kadar Kızıltoprak Mototal yanındaki Ducati bayiisinde satılıyordu.
Hep gözüm kalmıştır. Hala satılıyormu bilemiyorum.

Hopplaaaa :p Sanırım 6-7 yaşlarımdayken görürdüm bunlardan, renkleri de koyu mat kırmızı olurdu genelde. Peki bunları kim alır, kim biner, neden hiç görmeyiz hayret. Pek yaygın değil ve demek ki "meraklısına" falan satılan şeyler.

Mersin İl Temsilcisi
motosiklet 2 zamanlı sesinden egsozundan attığı dumandan belli ama bence saçma oldukça ilkel bu motor kesinlikle kullanışlı olmaz adam devri düşürebilmek için ayrıca 2 dişli daha kullanmış yani kısaca boşuna zaman ve para harcamış bu gün motosiklet imalatı yapan fabrikalar 100 yıllık deneyimi kullanarak yapıyor ayrıca yeni motosiklet modeli hazırlayan bir mühendis bu işin okulunu okumuş, kursunu görmüş ayrıca bu işe ömrünü vermiş kısacası meslek edinmiş yani sıradan bir vatandaşın yaptığı böyle basit şeyler boşuna para ve zaman kaybından başka bir şey değil

o 100 yıl önce başlayanlar senin gibi düşünenlere kulak asmadığından 100 yıldır motosiklet ve dünyanın hangi malzemelerini üretiyor.

devrim arabaları filmi geldi aklıma...

aaahhh ahhhhhhh, siz yokmusunuz siiizzz

Bizim buralarda yaşlı bir amca var.

Önce planör motoru takmayı düşündü bisikletine, sonra şu kitten bahsettik, bunda karar kıldı.
Odun motoru dedik, sesi çok çıkar dedi. En son araba motoru takacak herhalde :mrgreen:

allahtan zinciri değiştirmiş,testere zincirini kullansaymış walla eli,kolu,kafası koparmış..:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar