Arkadaşlar tebrikler diyenlere cevap veriim önce.teşekkür ederim pozitif yorumlarınız için ama gerçekten de tebrik almak için böyle kullanmadım ogün.
Kullandığım motorun gerçekten öyle kullanılması gereken yerlerden birindeydim ve o trafik sıkışıklığında eve geç kaldığımdan ötürü herkesi geçmek istememden kaynaklanıyordu sadece.yoksa tabiiki eğer objektif bi yorum yapılıcaksa ben de söyleyim tehlikeli bi sürüş tarzıdır mutlaka.savunmuyorum yani.
ama iyi kullandığımın farkındayım ben de kendi çapımda bişeyler atlattım tarfikte ve tabiiki nerde gaz kesmem gerektiğini nerde fren yapmam gerektiğini biliyorum.Cbr 125 hacim olarak ufak olduundan bunun avantajlarını kullanmamın hakkım olduğunu düşünüyorum.hani hakkını vermek denen bi laf vardır ya.ben sadece onu yapıyorum.
o günkü video çekimi de bazılarının videosun gibi önceden planlanarak yapılmış bi attraksiyon değildi.
ben yolumda giderken çok sevdiğim arkadaşım kaydetmek istemiş.olay bundan ibarettir.
videoyu ve sürüş tarzımı kötüleyen arkadaşlara gelince.
yorum yapmak istemiyodum aslında ama kendimi tutamadım pardon.övgü dolu sözlere ihtiyacım yok zaten.ben kendimi biliyorum motorumu ve motorları da tanıyorum.ehliyetim var.belli bi süredir motosiklet kullanıyorum.benim diyen bi çok 125 cc motosiklet kullanıcısından da gayet iyi olduğumun farkındayım fazla söze gerek yok yani.cinsiyet ayrımına girmiycem,hiç gerek yok çünkü sadece kas farkı atıyosunuz bana motosiklet kullanırken o sebeple pek de umrumda değil açıkçası.
paylaşım için kamberhan'cım teşekkürler sana.paylaşmak istemişsin.ben de izlememiştim burdan izledim sağol ayrıca.
arkadaşım racing iski
1000 rr kullandım biraz.inan farkındayım nasıl daha dikkat etmem gerektiğinin.tabiiki güçlü makinelerde şimdi yaptığım manevralarla trafikte bulunmam hata olur ve evet sonucu kabus.beni sevdiğinizi biliyorum.aynen karşılıklı
sonuç olarak
trafikte herkese kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum!
trafikte karşılaşmak üzere