TESS CBR 125 Sürüş Videosu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir bayanın bunu yapması cesaret ister... Hem de artçıyla... Bravo...
O da bir ss'çu :mrgreen:

Not:sen yapsaydın bakmazdım bile :p

Ne cesareti yaww kızdırmayın beni kardeşimde yapıyor şu aradan gecme olayını zati cok kızıyorum.Yaw tmm süper sürücüsün kendine cok güveniyorsun anladıkta bu kadarda önenüzdeki arabalara güvenmeseniz :pr:Şu arabaların aralarından gecme olayını mattah bişeymiş gibi bide tebrikler diyorsunuz yaww :pr:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hocam sen hiç bir zaman yapmadın dimi arabaların arasından geçme olayını?bir saat trafikte beklemişsindir eminim.bu kadar kuralcı olmayalım:)

hocam sen hiç bir zaman yapmadın dimi arabaların arasından geçme olayını?bir saat trafikte beklemişsindir eminim.bu kadar kuralcı olmayalım:)

Devam edin komyonla otobüsün arsından gecin gecenlerde komyonun teki bizi ezecekti:mad: sagdan dolmuş gidiyor soldanda kamyon dolmuşu gecmeye calışıyor bizde 2sinin arasından gececegiz sözde.Benim işgüzar kardeşaralarına girdi derken komyon üstümüze kırdı ve önemli not dolmuşla başa baş giderken hemde:pr: yani dolmuşu sollamamıştı bile
Uzun lafın kısası şüforlere güvenmiyorum aralardan gecmiyorum bu kadar aferin siz süper motorcularsınız biz degiliz dikkat edinde bi gün arabanın birisi umarsızca önünüze cıkmaya :bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
estağfurullah biz zaten süper motorcularız demiyoruz ama gerçekçi olalım kardeşim sen trafikte o zaman bekle ben açıkçası beklemem herkesin(motorcuların) yaptığı gibi yaparım.ama haklısın şu konuda özellikle dolmuşcular,otobüsçüler ve kamyoncular hiç dikkate almıyorlar.ayrıca süper motorcularsınız diyerekte konuyu çarpıtmayalım saygılar..

tomris race makina almak istediğini biliyorum. ama racede de bu kadar gözü kara olursannnn...ıııııııhhhh. seni aramızda uzun yıllar görmek isteriz. race affetmez. değil mi erhan?

ne mi var?bi kere o tarfikte o motoru kullanan bir bayan herşeyden önce.altındaki makinede mondial değil yanlış anlama.cbr 125 r bilmem anlatabildim mi kardeşim?ve arkasında 80 kiloluk bi adam(ben)iyi izle videoyu ve geçtiği yerlerden bide geçmeyi sen dene istersen kardeşim ne dersin?bakalım geçebilecekmisin?

Bu ne demek ???? Mondial olsa ne olurki :silent:

yazık çok yazık!

:farao: arkadaşlar ne o öyle izlediğim yerde kalbim duracaktı. valla helal olsun ne müthiş bir motor kullanıcısıymışsın demiycem; çünkü süren arkadaşın yaptığını ancak deliler yapar.sanki arabaların içinden geçip gidiyor arkadaş.hem kendi canını hemde diğer insanların canını hiçe sayıyor.izlediğim yerde aha şimdi arabaya çarptı çarpacak dedim. ama allah koruyor işte.gerçi kask takmış ama kask ta bazen kurtamıyor. lütfen trafikte dikkatli olalım daha çok cbr 125 ler gelir gider ama Ali'ler Mehmet'ler bir daha gelmez.motorlardan çok var sizlerden yok.bende size bir video seyrettireceğim ama bunlar trafiğe kapalı alanda yapıyorlar.ve artık motor kullanmayı da aşmışlar. buna rağmen trafikten uzak duruyorlar.her an herşey olabilir. kazasız belasız nice motor kullanmanız dileğiyle iyi seyirler....!
http://videos.streetfire.net/category/Bikes+^^+ATV/16/a0a9434f-0367-42f4-b546-982c00659008.htm

naptınnn erhan sende de iyi cesaret varmış:mrgreen: yaaa bu bizim mt deki tess demi şu sakin görünümlü olan:) walla korktum ben ondan belirtiyim burda:p şaka biyana takdir ettim cok saygılarrr:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar tebrikler diyenlere cevap veriim önce.teşekkür ederim pozitif yorumlarınız için ama gerçekten de tebrik almak için böyle kullanmadım ogün.
Kullandığım motorun gerçekten öyle kullanılması gereken yerlerden birindeydim ve o trafik sıkışıklığında eve geç kaldığımdan ötürü herkesi geçmek istememden kaynaklanıyordu sadece.yoksa tabiiki eğer objektif bi yorum yapılıcaksa ben de söyleyim tehlikeli bi sürüş tarzıdır mutlaka.savunmuyorum yani.
ama iyi kullandığımın farkındayım ben de kendi çapımda bişeyler atlattım tarfikte ve tabiiki nerde gaz kesmem gerektiğini nerde fren yapmam gerektiğini biliyorum.Cbr 125 hacim olarak ufak olduundan bunun avantajlarını kullanmamın hakkım olduğunu düşünüyorum.hani hakkını vermek denen bi laf vardır ya.ben sadece onu yapıyorum.
o günkü video çekimi de bazılarının videosun gibi önceden planlanarak yapılmış bi attraksiyon değildi.
ben yolumda giderken çok sevdiğim arkadaşım kaydetmek istemiş.olay bundan ibarettir.
videoyu ve sürüş tarzımı kötüleyen arkadaşlara gelince.
yorum yapmak istemiyodum aslında ama kendimi tutamadım pardon.övgü dolu sözlere ihtiyacım yok zaten.ben kendimi biliyorum motorumu ve motorları da tanıyorum.ehliyetim var.belli bi süredir motosiklet kullanıyorum.benim diyen bi çok 125 cc motosiklet kullanıcısından da gayet iyi olduğumun farkındayım fazla söze gerek yok yani.cinsiyet ayrımına girmiycem,hiç gerek yok çünkü sadece kas farkı atıyosunuz bana motosiklet kullanırken o sebeple pek de umrumda değil açıkçası.
paylaşım için kamberhan'cım teşekkürler sana.paylaşmak istemişsin.ben de izlememiştim burdan izledim sağol ayrıca.
arkadaşım racing iski
1000 rr kullandım biraz.inan farkındayım nasıl daha dikkat etmem gerektiğinin.tabiiki güçlü makinelerde şimdi yaptığım manevralarla trafikte bulunmam hata olur ve evet sonucu kabus.beni sevdiğinizi biliyorum.aynen karşılıklı :)
sonuç olarak
trafikte herkese kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum!
trafikte karşılaşmak üzere :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu ne demek ???? Mondial olsa ne olurki :silent:

kardeşim yanlış anlama ama cbr 125 ile mondial 125 karşılaştırılamaz.ben mondiale kötü motor demek istemedim sadece daha iyi kaçıyor cbr ve daha ince basık bi yapısı var anlıyormusun.hepimiz kardeşiz ve motor ayrımı asla yapılamaz kimsenin burda kimsyi küçük düşürmeye hakkıda yok.eğer kırdıysam afedersin ama anlatmak istediğim daha farklıydı saygılar...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aman dikkat, en tehlikeli şeylerden birisi araçların arasından geçmek, hele bir de motorun gaza bastığında ileri atılıp senin zor bir durumdan kurtaramayacak güçteyse, böyle artaksiyonlara girmek 2 gram adrenalin için fazla riskli olur.

Bende bir iki defa dikiz aynalarımı vura vura gittim ama bir defasında önümde hareket halindeki aracın kapısını tükürmek için açan adam sayesinde trafikte her an her şey olabileceğini idrak ettim, artık yolda en az 1 şerit boş değilse araba gibi kullanıyorum

ama iyi kullandığımın farkındayım ben de kendi çapımda bişeyler atlattım tarfikte ve tabiiki nerde gaz kesmem gerektiğini nerde fren yapmam gerektiğini biliyorum.

Motosiklet kazaları insanların "artık öğrendim" dedikleri anda başlar. Bunu aklınızdan hiç çıkarmayınız :cat:

Ya allah allah ne çok tepki yazılmış... Arkadaşlar yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim... Köprü trafiği nedir bilmiyormusunuz siz? Aralardan gitmezsen asıl o zaman ölürsün yollarda. Aralardan tabili gideceksin... Aralardan gitmeseydim araba alırdım , bi de müzik sistemi , klima da açık ooh... Hatta o kadar çok trafik varki içeri playstation alıp oynardım... Ama bu motor. Nasıl aralardan gitmiyorsunuz hayret ediyorum. Aralardan gitmek kolay iş değil , çook dikkatli olacaksınız bir kere. Ama bu kadar evhamlı sürerseniz de yollar çekilmez. Istanbul'da bu böyle. Düşünemiyum bile Mecidiyeköyden Kadıköye kadar arabanın tekinin arkasında gitmek. :queen: Hatta öyle gitmek için motoru stop edip yanında sürmek gerek çünkü su kaynatır.

bilmiyorum bana ters bence adrenalinni yanaşanacağı yer trafik olmamalı gerçekten heyecanlı ben seğrederken bile heyecanlandım ama yine de trafik olmamalı o anda birisinin yanlış bişi yapması halinde size diyeceğimiz en iyimser şey iyi insanlardı ama hızı seviyolardı olr tabi benim düşüncem size faklı gelebilir

yanlış anlama bu sözlerimde kötü bi niyet yok sadece bence dünyadaki 6milyar insanın her birisi özeldir sende ölesin ve sana bişi olmasını hiç birimiz istemeyiz. hiç birimize bişi olmasını istemeyiz. bunu sölememdeki amaç buydu

herkese hayırlı sürüşler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yanlış anlama bu sözlerimde kötü bi niyet yok sadece bence dünyadaki 6milyar insanın her birisi özeldir sende ölesin ve sana bişi olmasını hiç birimiz istemeyiz. hiç birimize bişi olmasını istemeyiz. bunu sölememdeki amaç buydu

herkese hayırlı sürüşler

teşekkürler.
herkese zevkli sürüşler tekrar :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar sonuçta bu kız 1000 rr da kullandı ben bizzat kendi makinemi verdim ve neyin ne olduğunun farkında!sadece bunu sizlerle paylaşmak istedik.bu kız gümbür gümbür geliyo bakın göreceksiniz.İZMİR MT'NİN GURURUSUN HER ZAMAN TOMRİSCİM!!!

senin yerinde ayrı yani iskender abi!!!

İki gün sonra başına bir iş geldiğinde "bu kıza biz gaz verdik, suçlusu biziz" diyebilecek misiniz bakalım.. :pr:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İki gün sonra başına bir iş geldiğinde "bu kıza biz gaz verdik, suçlusu biziz" diyebilecek misiniz bakalım.. :pr:

makineyi verdik dediysek bi tur attırdık kardeşim prometheus olayı saptırmayalım lütfen!:farao: ayrıca tekrar söölüyorum NEYİN NE OLDUĞUNUN FARKINDA BU KIZ.alt tarafı suçu herkesin yaptığını yapmış olmak trafikte.lütfen objektif olalım ve özeleştiri yapalım gerçekçi olalım.bu hareketleri siz hiç yapmadınız dimi trafikte?ayrıcada bu kız acemi diil.ben cbr 125 kullanıyorum diyenlerden daha iyi kullanır idda ediyorum.tamam biraz deli sürer ama çok da deşip amacından saptırmamak lazım bu konuyu. saygılar...

Ben diyeceğimi dedim. Başka yorum yapmıyorum, yalnız bahsettiğim konu CBR1000 ile alakalı değil, herhangi başka motor da olur, hala devam ediyorsun

ayrıca tekrar söölüyorum NEYİN NE OLDUĞUNUN FARKINDA BU KIZ.alt tarafı suçu herkesin yaptığını yapmış olmak trafikte.

bu hareketleri siz hiç yapmadınız dimi trafikte?ayrıcada bu kız acemi diil.ben cbr 125 kullanıyorum diyenlerden daha iyi kullanır idda ediyorum.

gibi söylemlerle gaz vermeye. Umarım bir gün bu lafları yüzüne söylemek zorunda kalmam.

Uzatmayacağım, saygılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar