Teşekkür Ederim (!)

2 seneyi aşkın MT üyesiyim. Bugün doğum günüm Facebookta ekli olanlar dışında MT den kimse "Doğum günün kutlu olsun" demedi. İki saattir bakınıyorum konu bile yok. Sanırım bu 2 sene zarfında hiçbir şey yapmamışım. Kuru bir kalabalık içerisinde kalmışım :(

Herkese teşekkür ediyorum (!!!)..

>> Bütün profil bilgilerini kaldırıyorum..

Son düzenleme:
buradaki üyelerin senin doğum gününü kutlamadığı için nasıl kuru kalabalık gibi kelimeler kullanıyorsun hiç anlayamadım.gençsin güzelsin dostum takma kafana böyle şeyleri büyümek güzel bir şey değil , sor annene babana benim yaşımda olmak ister miydiniz diye ? versinler sana cevabı. olsun ama sen üzülme genç doğum günün kutlu olsun.2 yıldır buradasın ama aptalca bir sebebten dolayı da buradaki insalara sakın öyle kuru kalabalık falan deme. not 19 yaşındayım

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Doğum günü nereden belli oluyor onu bile bilmem, boşver dostum doğum günün kutlu olsun,mutlu yıllara.::sorcerer

2 seneyi aşkın MT üyesiyim. Bugün doğum günüm Facebookta ekli olanlar dışında MT den kimse "Doğum günün kutlu olsun" demedi. İki saattir bakınıyorum konu bile yok. Sanırım bu 2 sene zarfında hiçbir şey yapmamışım. Kuru bir kalabalık içerisinde kalmışım :(

Herkese teşekkür ediyorum (!!!)..

>> Bütün profil bilgilerini kaldırıyorum..

Peki sen bu iki senelik süre zarfında kaç kişinin doğum gününü kutladın :silent: . Neyse nice yıllara arkadaşım :rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
okanco, yaklaşık 2 yıldır birlikte çok şey paylaştık hep birlikte. ben bunca zamandır buradayım, hiç bir şekilde ne kaza yaptığımda ne de iyi bir şeyimde hiçkimse benim için bir topik açmadı. tırnağın varsa başını kaşı kardeşim. ama hiçkimseye sitemde bulunma.

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN, NİCE MUTLU PAYLAŞIMLARA ::wish::::exclaim:

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Nice yıllara adaşım , bu kadar alınma . Trafikte arkasında olan bitene bile dikkat etmediği için aynalarını sökenlerin bolca olduğu bir forumdasın maalesef elde olan bu . Bununla idare etmek gerek.

Motosikleti
Honda sh125
Dogum günün kutlu olsun belkide bizler kötü gün dostuyuz darılma :):) benim içinde kimse topic acmadı :)

Ben kaç yıldır burdayım benimde kutlamadılar ama gelip konu açmadım :)

Benim de kimse kutlamadı ::crying::

Facebook'tan sağdan görüp de formaliteden kutlamak önemli değil.
Asıl önemli olan herzaman yanında olacak dostların.
Kal sağlıcakla , nice senelere...

Tuh ne ayıp hıc utanmamısız dogum gununu unuturken, valla haklısın benım ıcınde acmazlarsa bende kaldırıcam bılgılerımı haklısın dostum.
Bu arada dogum gunun kutlu olsun:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar