teşekkür ederim kurye arkadaş

bi yandan böyle motorcular var bi yandan da benim başıma gelen olaydaki motorcular war. topiği değiştirmiyim dedim ama çok alakalı bence.
adı lazım olmayan bi kafenin önünde bi kaç motorcu sırayla park etmişler bi çoğu aynı marka ve hepsi aynı tarz (chopper). Bende onların yanına koydum motoru. Motordan inip kaskımı çıkartana kadar bi arkadaş gelip buraya değil de yan tarafa park edermisin dedi. Kendisini Bağdat caddesinin kaldırımlarının sahibi zanneden arkadaşa NEDEN ? dedim. ÖYLE dedi. Uzatma da başka yere al dedi. Ukalaca koluma dokunup hadi bakalım dedi. Ben de almadım tabi doğal olarak. Sonra aynı gruptan başka bi arkadaş geldi ve insan gibi diğer arkadaşlarının geleceğini ondan dolayı yan tarafa alabilirsem sevineceğini söyledi. Ben de insan gibi tamam dedim normal olarak. Grubun adını vermeme gerek yok. Ancak bu tiplerle aynı oksijeni teneffüs etmek bile çok üzüyo beni .

hepimizi aynı çatı altında toplayan sosyal mesaj verdirten motorsiklete ve kurye arkadaşa alkışlar benden :))))

banada bi kuryeci arkadaş yardım etti benzinimiz bitmişti saat geçti kuryerci bi arkadaş gelip pet şişeden benzin doldurdu para filanda istemedi

erhanvural senin olayada çok üzüldüm nasıl bi insanlıktır bu:pale:

ya farkettimde bu konuda yer alan arkadaşların %80ine kuryeci biri yardım etmiş.adam sanki tüm türkiye'yi dolaşıp yolda kalan motorlara yardım ediyor.acaba hepsinin aynı kişi olma ihtimali var mı ki? :queen:

Arkadaşlar,

Güzel bir dayanışma örneği, tebrikler. Herkes kendine yakışanı yapar.
Motosiklet muazzam avantajlarına rağmen zayıf noktaları da bulunan bir araç malumunuz. Bu yüzden yardımlaşmak, bu zayıf noktalarımızı bertaraf etmekte bizler için çok daha önemli. Ben yolda kalmış herkese yardım etmeye çalışırım genelde. Otomobilimdeki Çekme Halatı ismini hakeden bir aşınmışlık arz eder:mrgreen: Yedekleme kablosu da, benzin hortumu da bagajda hazırdır. Motorumda ise sadece benzin çekme hortumu var, açıkçası bir ara az daha atacaktım çok kokuttu kasklarımı falan diye. Ancak bir gün işe yaradı ve birine yardımcı olabildim o zaman vaz geçtim. Her arkadaş ufak bir takım çantasını ve muhakkak bir hortumu motorunda bir yerde bulundursun derim:cat::cat:

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kuryeciler bizim can yoldaşlarımız allah razı olsun onlardan...

Bugun saat 12 civarı, 1. kopruden anadoludan avrupaya gecmek için e5 ten kopruye dondum, tem baglantısında tam da yolların birlestiği yerde benzinim bitti, ibreye guvenmeyip, km den takip ediyordum ama ne olduysa bitti işte, altunizadede alırım diyodum vs. Neyse ortada kaldım allahtan trafik sıkısıktı, elime aldım motoru, kenara cektim, benzin mi gercekten yoksa baska bi problemmi var diye bakıyordum ki, 34 bh 75** plakalı cbf150 kullanıcısı bir kurye arkadas durdu, problemi sordu, benzin bitti deyince, kenardan bi su sisesi buldu, topcase inden cıkardıgı bir parca hortumla kendi deposundan siseyi doldurup bana verdi, bu seni heryere goturur dedi, borcum ne diye sordum , eyvallah dedi. benzini koydum bir iki mars bastım motor calıstı, cok tesekkur edrim diyip ayrıldım.

Burdan tekrar teşekkür ediyorum, hem hızır gibi yetiştin, hem de onemli bir ders verdin, 34 bh 75** Cbf 150 deki arkadas.

çok güzel bi destek işte motorculardaki bag bambaşka bende mesela bi motorcunun kavga veya tartışma ettigini görim hemen yavaşlar bakarım olay varsa karışırım bizi trafikte bizden başka düşünen yokki kurye arkadaşada helal olsun üşenip geçmemiş ilgilenmiş :cat:

Helal olsun Kurye dostumuza..

Motorize ruhu budur işte.
Önce biz elele olacağızki, sonra başkalarına karşı sağlam durabilelim..

Bu arada KURYECi değil, Kurye'dir doğrusu.. :cat:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Motorcu dayanışmasını öldürmeyelim de ne yaparsak yapalım.
Çünkü elimizde bir tek o var...

böyle motosikletçi dayanışmasını herkes yapmalı.bakıp geçmemeli:cat:

arkadaşa cok teşekkür ederiyorum allah razı olsun bir gün bende yolda kalırsam banada bir yardım eden olur inş hayırlı bayramlar.........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar