Teröre Lanet Sürüşü

Merhaba arkadaşlar terörü lanetlemek için motorlarımızla bir gösteri yapabiliriz. Bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum.
Ankara'lı motorcular Ankarada İstanbul'lu motorcular İstanbulda ve diğer illerdeki sevgili dostlarımız bu konuda fikir ve girişimlerinizi bekliyorum..

Hergün gelen şehit haberleri ve güneydoğuda çıkan isyanlara karşı ölçülü bir tepkide bulunmalıyız...

teşekkür ederim arkadaşlar lütfen fikirlerinizi belirtin ben ankarada yaşıyorum burada ne yapabiliriz düşünsenize 200-300 motorun aynı anda aynı yerde aynı duygularla gaza bastığını.. bence bu bir görev en kısa zamanda bunu organize edelim lütfen neler yapabileceğimiz konusunda fikir belirtin.
Benim fikrim şu toplayabildiğimiz kadar çok motorcu ile malum siyasi partinin önünde bayraklarımızla motorlarımızın gazına basabiliriz..

Memnuniyetle katılırım.. ancak bu organizasyon 29 Ekimde de yapılabilir.. önemli olan organize olabilmek ve birlikte hareket edebilmek..

Harika bir fikir. Tebrik ederim. Ankara'da olmasından ziyade, bu organizasyonun Türkiye genelinde iyi bir organizasyon ile tüm bölgelerde aynı anda yapılması çok daha etkili olacaktır. Tüm şehirlerde en merkezi bölgelerde aynı saatte ve aynı gün buluşulur ise gazetelerin de ilgisini çekecektir. Böylece mesaj tüm ülkeye duyurulur...

xenkos hocam,
basının ilgisini çekmek çok zor değil yeterki katılım olsun ve organizasyon düzgün yapılsın.. bunu geciktirmeden 29 ekimde yapabiliriz

Malesef ülkemizde olan olaylara kimsenin sesi soluğu çıkmıyor adeta elemiz kolumuz bağlanmış, insanlarımız duyarsızlaştırılmış durumdalar.
Güneydoğu yanıyor şuanda bütün illerde isyanlar var. 30 Yıldır bitmeyen terör böyle bir saçmalık olabilirmi bu na bir dur demek lazım tepki koymak lazım, birileri bizi uyutuyor, terörün bitmesini istemeyen çevreler var içimizde. Düşünün 20 yaşında şehit düşüyor yiğitlerimiz hayatlarının baharında. Birileri açık açık teröre destek verirken hiç birşey yapılmıyor bu ülkede. Neyimiz eksik, neden bitiremiyoruz? Tepki eksik bence hepimiz şehit haberlerini duyuyoruz cenaze törenlerini seyrediyoruz gözümüzden iki damla yaş geliyor allah rahmet eylesin diyip sağa sola evimizde bir ki lanet okuyup geçiyoruz ya o evlatların anaları bacıları babaları abileri ablaları onları bir düşünsenize çektikleri acıları ne uğranıa şehit oluyor yiğitlerimiz VATAN uğruna evet ama teröre dur demeye yetkili insanlar ne yapıyorlar, hiçbirşey yapmıyorlar menfaat uğruna satılıyoruz ülke olarak lütfen tepki gösterelim topluca.. Gücümüzün farkına varıp dur diyelim.

Son düzenleme:
sonuna kadar katılıyorum..3 5 çapulcu çıkıp isyan yapiyo orda burda polisimize taş atiyo biz herşeye göz yumuyoruz.eve sölediğin gibi güzümüzün farkına varmamız lazım...yazdıklarını sonuna kadar destekliyorum

zl600 yazdıklarını sonuna kadar destekliyorum . haberlerde goruyoruz sehidi üzülüyoruz o an, bi rahmet okuyoruz, konu açılırsa üzgün olduğumuzu söylüyoruz ama büyük bi tepkimiz yok.

yer ve zaman müsait olursa değil;
her zaman katılmak isterim.
Yüreklerimiz onlarla.

destekleriniz için teşekkürler... bizim birşeyler yapmamız için ya kardeşimizin ya çok yakın bir dostumuzun akrabamızınmı terör kurbanı olması gerekiyor.. bizler tarih bboyunca kaç haddini bilmeze haddini bildirmişiz...bunu gene yapabiliriz ama bunun için bir olmak tek vucut olmak lazım..

29 ekimde mt nin istanbulda bir organizasyonu hala yoksa bi an evvel yapılması lazım gibi geliyor bana. Ankaranınkini gordum ama istanbulunkini goremedim. Başka bi işim varsa da bırakır gelirim ayrıca.

ben ankaradayım ve kesınlıkle boyle bısıyı desteklerım...kortej olsa anıtkabıre gıdılse harıka olur...

zl600 bu konuda arkanda olacağımıza emin olabilirsin. İstanbul kanadı konusunda da destek almak istersen plan program işini bi kafanda tasarla buradan açıkla sonra hep beraber birşeyle yapalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar