biliyorum böyle bir çalışma olduğunu ama istanbulda, ankarada henüz böyle bir hazırlık yapılabilmiş değil.. 29 ekimden sonrasında ciddi ses getirecek bir organizasyondan bahsediyorum ben.. daha açık konuşayım, kafam dan geçen şu. eğer başarabilirsek ciddi bir eylem yapmak, pkk ya açık destek veren bir çoğu pkkli olmaktan yargılanmış ve ceza almış şuan milletvekili olan bazılarına göz dağı vermeliyiz. Bu ülkede motorcuların duyarlılığını ortaya koyacak bir organizasyondan bahsediyorum. genel merkezlerinin önünde demokratik haklar çerçevesinde yani kanunlara uyarak bir eylem yapma peşindeyim. ha eğer başarabilirsek ve ses getirse birde söyle bir durum ortaya çıkacak toplumuzun ön yargısını kırmış olacağız. Bu nedir (bizzat kendim yaşadım) motorcular serseri, it kopuk, birçoğu zengin çocuğu gibi bir çok yanlış ve olumsuz yargılardan kurtulup gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu ortaya koyacağız.
Saygılarımla...
Ayrıca daha öncede bahsettiğim gibi güney doğu yanıyor bilinen çevreler güya abdullah öcalan kötü muamele görüyor diye ortalığı birbirine katıyorlar sayıları her ne kadar çok olmasada tepki koymak zorundayız, eğer tepkisizliğe devam edersek bizim çocuklarımızın motorlarıyla dolaşabilecekleri dağlar, yollar, yaylalar şehirler kalmayacaktır. Belki çok komik gelecek size hadi canım o kadar değil bu ülkeyi elimizden alamazlar diyeceksiniz ama malesef başkalarının emirleriyle yönetile yönetile ciğerlerimize çekeceğimiz havamız bile kalmayacaktır.