dün çok güzeldi ya bölesine anlamlı bi organizasyon ve çoşkulu motorcular benim saati geri almayı unutmuşum o yüzden 1 saat erken gittim dolmabahceye

ya süperdi o kalabalık insanlar motorlarının başından ayrılmıyodu motorcu gerçek motorculardı bayraklar vs.ben zat ıma özel bayrak motifleri yaptım özene bözene ugrastım ya yağmura yakalanmaktan korkuyodum başımada geldi karbiratörün orda bi sorun var benim motorda ve bekledigim gibi yolda tekledi suyu yiyince istop ettim ama çalıştı saolsun hele şeyitlikte motordan inince komple ıslandıgımı hissettim herneyse bir şehit mezarında bi msj okudum bir bayan yazmıştı orda çok duygulandımda.yağmur degil kar bile yagsaydı ben genede giderdim motorumun yolda kalıcagını bile bile gittim.gidemiyen arkadaslar içinde orda bulunmak istedim katılan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim elinde resim vs.olanlar yayınlasın hatıramız olsun emegi geçen arkadaşlara sonsuz minnettarım.
motor özğürlüktür
motor ayrıçalıktır
motorcu motorcunun kardeşidir...
bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlıgı diliyorum.
motosiklet net e teşekkürler...
MUHTEŞEM MUHTEŞEM MUHTEŞEM MUHTEŞEM
Sevgili dostlarım...
Dün hayatım boyunca geçirdiğim en anlamlı en organiza en muhteşem gündü...
Hala şok hala şaşkınlık hala anlatılması zor ama tatlı bir gurur içerisindeyim.
Dün olanlar yaşananlar sadece orada olmak o havayı o kokuyu o görüntüyü görmek anlatılması çok zor olan şeyler...
Tüm MOTOSİKLET sevenler oradaydı inanın bana İstanbul' da motosiklet binen tüm arkadaşlar tüm dostlar oradaydı... Biçok İstanbul dışından dışından motosiklet tutkunu dostlar da vardı... Olmayan orada olamayanlar' da eminim yürekleriyle tıpkı 1000 lerce motosiklet seven arkadaşların tek yürek olduğu gibi bizimleydi...
Destek katılım çoooooooooook büyüktü inanılmayacak kadar büyüktü hemde...
Konvoyun başlangıcından sonuna kadar oradaydım ve gözlerim defalarca yaşardı...
Ben çok gururluyum çok mutluyum başta söylediğim gibi anlatılması zor olan duygulkar içindeyim...
Ben buradan bize yardımcı olan ve organizasyon boyunca muhteşem bir özveriyle çalışan, bu organizasyonda emeği geçen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum... ARKADAŞLAR MUHTEŞEMDİNİZ
Hele o konvoy tek kelime göremeyen çok şey kaçırdı
ya okurken bile ürperdim çok içten açıklamışsın dün yaşananları ağzına kalbine sağlık.umarım herkez benim kadar ıslanmıştır

ve bu duygu dolu anları yaşamıştır