Termossos ve Karain Mağarası

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sabah sabah kalktım yapacak hiçbir şey yok denize gideyim dedim canım istemiyor.:pr: Balkondan baktım umarsızca yatan Destinama sonra içimden bir anda atla o seni bir yere götürür dedim ve hiç bir şey düşünmeden kendimi ona bıraktım. ilk ışıklarda bana dediki Termossosa gidelim.Tamam dedim ve memleketimi kuzey çıkışından terk ettim.:salut:

23.jpg

Yaklaşık 20km sonra Termossosun girşine geldim

23-1.jpg

Girişte ücretimizi verdikte sonra harika bir yol beni bekliyor yolun tadını çıkarıp biraz fotoğraf alıyorum

23-2.jpg

23-3.jpg

23-4.jpg

23-5.jpg

Yukarıda beni bir düzlük bekliyormuş hemen sol tarafta şehre giriş var hemen motorumla davranıyorum ama bir süre sonra yol alamıyacağıma karar vererek Destinayı orada bırakıyorum

23-6.jpg

çektiğim bir kaç fotoğrafla sizi yalnız bırakayım

23-7.jpg

23-8.jpg

23-9.jpg

Sonra orada keşfettiğim toprak yola giriyorum ve eğlence zamanı deyip sağ elimi ceviriyorum

23-10.jpg

Aşağıda müze var ilginç bu doldurmayı sizinle paylaşyım

23-11.jpg

Bu şekilde tam termossostan ayrılacağım sıra zincir acayip sıkı olduğunu görüyorum onu düzeltip yola ddevam ediyorum
Ta ilkokulda geldiğimiz Karain ne alemde merak edip o sapağa giriyorum ama bir sorun var gaz yemiyor. Çakıyorum benzin bitti. ne yapacağım derken motorda yedekte yok. Açtım depoyu o da ne sol taraf boş ama sağda benzin var hemen yatırdım motoru sola sağdaki benzin kaydı bir baktım motor çalıştı:cat: . böylece motorumun yapayda olsa bir yedeğinin olduğunu öğrenip mutlu mesut çığlığa yol aldım oadaki benzincide benzin aldım. Lanet olsun yine zam gelmiş!:salut:
Sonra Karain mağarasına tırmanmaya başladım işte size bir görüntü bana kalırsa önceden buraları denizmiş

23-12.jpg

Yukarda bir kaç mağara fotoğrafı alıyorum

23-13.jpg

23-14.jpg

Yağmur bulutlarının geldiğini görünce hemen Antalyaya geri dönmek için acele ettim

23-15.jpg

İşte bu şekilde 6 saatimi dolu dolu yaşamış oldum.
Antalyaya girerken Antalyalıların çok iyi bildiği kepezaltında şehir fotoğrafıda alıp evimin yolunu tutyorum(ah bide gece olsaydı)

23-16.jpg

Valla 15ytllik benzin harcadım tamamdır:queen:

Hocam FotoLar güseLde arada sende çıksa idin :p
Tek kişiye geziye gitmenin en kötü yanı bu oLsa gerek

ben MegaPiksel dedıydım ama hp de olur aynı sey bız ortak nokatda anlasalım tp olsun :p nasıl

Forumdan Uzaklaştırıldı
tartışmayın öyle ne mondial ne de honda markası 4mp minolta

Reklam oldu be:queen:

termossos hakkında biraz bilgi yazarsan sevinirim.
paylaşım için saol

Forumdan Uzaklaştırıldı
Aslından itiraf ediyorum ben tam yukarlara çıkamamışım geri indikten sonrada gözüm yemedi tekrar çıkmayı ama oradaki bekçilerin dediğine göre çevrede phalies den sonra çok iyi bir şekilde ayakta kalan antik bir şehir. Daha sonra aşağı müzei gezerken yukarının fotoğrafları var keşke geri dönseydim dedirtecek cinsten bir tiyatro var aklın durur. Gerçekten güzel bir yer ben tekrardan gidecem...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar