Terminator: Kurtuluş

2009 yılında gösterime girecek Terminator: Salvation (Terminator: Kurtuluş) filminde yarı motosiklet yarı robotların olduğu duyumunu aldığımız andan itibaren filmin detaylarını araştırmaya başladık. İnternette bulduğumuz MotoMag dergisinin yayınladığı çizimler ise filmi bekleyen motosikletseverlerin heyecanını arttıracağa benziyor ancak çizimlerin filmde yer alıp almadığı henüz netlik kazanmış değil.
spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

Filmin özeti kısaca şöyle;
The Terminator film serisinin bu çok beklenen ve kıyamet sonrası 2018 yılında geçen yeni bölümünde Christian Bale, Skynet ve Terminator ordusuna karşı insanların direnişine liderlik eden John Connor’ı canlandırıyor. Ancak gelecekteki Connor’ın inandığı şeyler, son anısı idam sehpasına yürümek olan Marcus (Sam Worthington) adlı bir yabancının ortaya çıkmasıyla kısmen değişir. Connor, Marcus’un gelecekten mi yollandığına yoksa geçmişten mi kurtarıldığına karar vermelidir. Skynet son saldırısına hazırlanırken, Connor ve Marcus kendilerini Skynet operasyonlarının kalbine götürecek bir yolculuğa çıkarlar. Orada, insanlığın yok edilmesinin ardındaki korkunç gerçeği ortaya çıkaracaklardır.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Teşekkürler ELİNT terminatör olmaz da kullanacağı bir makine olur sanırım bu motosiklet..

gelecekte form olarak buna benzemesede teknik olarak bu tarz motorlar olacak kendi kendine ayakta durabilen motorlar (sagway) zemini algılayıp motoru uygun sürüş pozisyonuna getirecek tasarımlar olucaktır muhakkak..

Mersin İl Temsilcisi
vay be... ama dikkat ederseniz motosikletler yine kötü rollerde :(

yanlardaki otmatik silahlar UH-64 Apache hehikopterinin donanımına benziyor.

Terminator 2 efsaneydi ancak 3te hayal kırıklığına uğradım,hele 2 deki Arnold'un Fatboyla gidişi hala aklımdan çıkmıyor umarım 3teki gibi saçmalamazlar 4te

motorun kendisi zaten robot , neden üstüne başka bi robot binsinki , yaratıcı olmuş umarım filmde güzel olur...

Görünüşünden kötü taraf olacagına benziyo :p
Sıvı metalli cyberların modası geçiyodu zati yenilik lazımdı :)

yanlardaki otmatik silahlar UH-64 Apache hehikopterinin donanımına benziyor.

You tube de gatling diye arattırın , bir çok videosunu bulacaksınız. dehşet bir silah.bir ara gatling benzeri bir motorsiklet egzostu satan siteye denk gelmiştim. TT customun ödül alan motorundada aynı egzosttan var.1700 dolar civaruydı sanırım. eğer bu film vizyona girerse uyanık bir müteşebbis çinde yaptıravcak olursa hatırı sayılır miktarda satış yapabilir.

Yalnız böyle bir motora sahip olduğumu düşünüyorumda :) o yol vermeyen otobüsler minübsler taksiciler. İnip esas duruşa geçerler herhalde yol vermekte yarışa girerler :) malum yusuffffff :):)

phuauhauha

park sorunu war ben almam ne o 2 tane silahı war falan ben daha benzin alamıom kursunu nerden alcam :D

the sarah connor chronicles dizisini izlemenizi tavsiye ederim terminator hayranları ;) 2. ve 3. bölüm arasındaki zamanda geçiyor, çok başarılı, filmle yarışacak kapasitede.. şu ara sezon 2 bölüm 8 de

motorun hatlarına dıkkat ettıgımde bı ıskelet gozume carpıyor ama dedıgınız gıbı motorlar kotu rollerde yıne...bakalım nasıl bı fılm olcak arnold bey nasıl bı performans sergıleyecek...cok merakla beklıyorum fılmı

motorun hatlarına dıkkat ettıgımde bı ıskelet gozume carpıyor ama dedıgınız gıbı motorlar kotu rollerde yıne...bakalım nasıl bı fılm olcak arnold bey nasıl bı performans sergıleyecek...cok merakla beklıyorum fılmı
arnold vali olduğundan beri her teklife hayır diyor, belki filmde küçük bir rol alabilme ihtimali varmış hani vali yada başkan rolü gibi bişi..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar