yeni vaktim oldu yazmak için.
pantolon görünümlü oluyor ama motosiklet için yapılmış, bunlar çok pahalı ama iyi bir terziye bak, hazır kıyafete yönelip de alt + üst 200 tl termal kıyafetler alacağına
1- do re mi mağazalarında satılan aynı malzemeden 150 tl ye bulabileceğin içlikler var.
2- doğu şehirlerinde yakınların var ise orada içi tüylü olan yünlü içliklerden bulabilirsen harika olur( ben erzurumda bulup kullanmıştım, daha sonra o tip kuma bulup diktirtmiştim). naylon malzemeler vücudunu sıkıp zamanla dolaşımını etkiliyor.. konsantren zayıflarsa çok yorgun düşer kaza yapabilirsin.
3- içi lyaflı malzemeler var, dışı kot ple konuşup dışı kumaş içi elyaf dikm yapabilir mi?
yok eğer motosiklet pantolon sorun olmayacaksa, askılı ve kendinden kemerli olan modellerden ( held, revit vs...) bir motopantolon alabilirsin.biri var diğeri yokken pek işe yaramıyor, kemerli ve skılı birlikte olacak, askı işi şöyle işe yarıyor ki, zamanla bel ve karın bölgeni sıkarsa veya sıcaklık hissedersen düğmeyi açıyorsun ve zaten içi kapalı olan fermuarı da gevşetince vucut nefes alıveriyor... diğer türlü düşer.
diğer bir yol da, içlik üzerine pantolon ve üzerine dizlik ve üzerine kaliteli bir yağmurluk alıp giy. tulum olanlar zorluyormuş, mümkünse rahat modeller seç...
bu şekilde sıcak hava içerde kalıyormuş ama terleyip de soğuk alınca dünyan değişir ona göre...
ancak motosiklet mağazalarıyla, scuba mağazaları aynı ürünleri daha farklı fiyatlara satıyorlarmış. iyi araştır.
kısıtlı zamanda ancak bu kadar yazabildim, tecrüben arttıkça kendi yöntemlerin gelişecektir...
kazasız sürüşler dilerim