Tercihlerimi yorumlar misiniz?

Bu montumu bu kask mi diye soranlar olmus hepsini okudum nerdeyse kendime gore bir liste cikardim yorumlarmisiniz? Maddi olarak cok asamiyorum bunlari bile alamiycam belki ama düşüncem dört mevsim kullanabilcegim fiyat olarak uygun ekipman edinmektir.

NİC NJ 1010 Mont 225 TL http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44522
Airoh Speed Fire Sport 130 TL http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44272&ShowPane=2
NİC NG-1020 Eldiven 70 TL http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44542
Motobot Motosiklet Botu (Bay) 130 TL http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44189&ShowPane=2
NİC Motosiklet Pantalonu 195 TL http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44530

Not: Kask Konusunda bilgim fikrim olmadigi icin onu sectim aslinda gönlümde yatan ceneden acilan modeller.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vala feyizoglun dan daha ucuz yerler var bence çok iyi araştır.kask konusunda nolan n61 modelını önerırım uygun fıyatlara

Forumdan Uzaklaştırıldı
Paşam sirkeci piyasasına gir bi bak istersen. Ayrıca feyizoğlunun mağazasına gidersen biraz daha indirim yapabilirler.. Sitede yazılan fiyatlar uçuyor bazen..

istersen git dene resmi koy foruma hangisi sana yakisio onuda soyleyelim:p

bence hepsini almadan trafige cikma,,,

Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet bende duymustum bu sıtedekı urunler bıraz pahalı satılıyo dıyee arkadasta aynısnı demıstı sırkecıye gıt aynı urun cok daha ucuza bulurusun dıye ben bilmem sırkecıyı ama orda baya satılıyormus fakat sahte falan olayı yok demı??

kesinlikle sirkeci'de tüm mağazaları ve çeşitleri gezip görmelisin
daha sonra fiyat araştırmanı tamamlar satın alıma başlarsınız........
hayırlısı olsun

Başlık çok ilgi çekici öncelikle onu söylemeliyim :)))))

Tabiiki tercih meselesi sonuçta :p Ama Sirkeciyi gezmeni tavsiye ederim..
Öncelikle pazarlık şansın oluyo..
Beklesen aslında fuardan alsan daha da güzel olur..
Bekleyemiyorsan Sirkeci de sıkı bi pazarlık yap ustaları kızdırmadan :) 290 ytl lik kaskı 240 a almıştım ben geçen yıl.. Bu yıl da 349 euro luk kaskı 200 ytl ye aldım :)))))
İnternetten alış veriş yapma bence git araştır pazarlığını yap aynı parayı ver ama daha iyisini al :wiinkk:

bügüne kadar memleketimde olmayıpta olsa bile pahalı oluyor diye hep internette araştırıp getitiririm cunku ucuz oluyor nette fabrıka bayi hesaplaması oluyor onun icin ucuz burda ayakkabı alacaktım sordum 380 dedi taiwan'dan sadece 200 ytl aldım internet bence daha ucuz....

ya aslinda bura tam yasanilacak yer u.s.a. adamlar ne alirsa alsin 45 gun sonra begenmedim diye iade edebiliyorlar...mezuniyet yemegimiz vardi dil sinifinin herkes benim gibi yabanci millet hep ac...alip alip geri veriolar...motorcularda oyle adam biyere gidio kask aliyo veya mont gelince geri iade edip parasini aliyor:mrgreen:

bence sen pinar aplayi dinle...varki bi bildigi soluooo:p

Kask için verebildiğin hatta borlanabildiğin kadar iyisini al derim.Çeneden açılanlar arasında Marushin ortalamanın üzerine çıkanlardan.Aynı sitede satılıyor ama bencede piyasa araştırması yap.Hatta acelen yoksa Pınar'ın dediği gibi fuarı bekle.Kesin dahauygun fiyata alabileceksin.

Türk halkı olarak sicak pazarligi daha cok seviyoruz galiba bende oyle tabi Fuar ne zamandi bu arada? Fuari beklerim belki yada arastirmamami yaparim ondan sonra giderim en akilicasi o olcak sanirim. Simdi bakiyorum sectiklerim icinde sanki en kotusu kask oldu Ses yapmayan sağlam bir kask almak lazim burdada tecrube gerekli sanirim takip koşsam dükkanda bir sey anlamam Tecrubeli arkadaşların fikirlerini bekliyorum fiyat mumkun oldugunca makul olmasi tercihim tabi. Saygılar cevap veren herkese

İngiltere nin en iyi satan ve çok popüler kaskı Caberg in JUSTISSIMO GT
Mirage modelini ben de kullanıyorum ve tavsiye ederim,içindeki 2. güneş
vizörüyle,çene kısmının çıkarılarak kullanılabilmesiyle,ses ve türbulans içn
2membranlı olmasıyla ,wireless comm. ve bluetooth ön hazırlığı ile bence
pahalı ve çok pahalı seçeneklere göre hayli fonksiyonel olan bu ürün
yeterince görev yapıyor.
Ama bence hangi marka ve modeli merak ediyorsan önce vereceğim adresteki testlere ve sonuçlarına bakıver.Milletin gözünde büyüttüğü bir çok modelin
aldığı skoru görünce şaşıracaksınız.
www.testberichte.de

İngiltere nin en iyi satan ve çok popüler kaskı Caberg in JUSTISSIMO GT
Mirage modelini ben de kullanıyorum ve tavsiye ederim,içindeki 2. güneş
vizörüyle,çene kısmının çıkarılarak kullanılabilmesiyle,ses ve türbulans içn
2membranlı olmasıyla ,wireless comm. ve bluetooth ön hazırlığı ile bence
pahalı ve çok pahalı seçeneklere göre hayli fonksiyonel olan bu ürün
yeterince görev yapıyor.
Ama bence hangi marka ve modeli merak ediyorsan önce vereceğim adresteki testlere ve sonuçlarına bakıver.Milletin gözünde büyüttüğü bir çok modelin
aldığı skoru görünce şaşıracaksınız.
www.testberichte.de

Eyvalla bir bakim bakim neymis

349€'luk kask 200 ytl mi? :queen:

Ne özelliği war o kaskın?Ya da ne özelliği yok? :queen:

Bende geçen dizlik alcaktım 40€'ydu pazarlık ettim arai kaskıda bedava verdiler :D

bu nasıl mantık yahu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar