Temiz Renault Twingo Arıyorum...

Arkadaşlar herkese iyi forumlar..eşim için temiz, mümkünse 99 model veya üstü (orjinal olması kaydıyla daha eski modeller de olabilir) klimalı twingo arıyorum..eğer sahibiyseniz ya da yakınlarınızda satmak isteyen tanıdığınız varsa benimle irtibata geçerseniz sevinirim..herkese kazasız belasız sürüşler dilerim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Birileri beğenmiş ki üretilmiş satılmış falan ama bence acayip tipsiz bir şey, arayacak başka araba mı bulamadın? :p

Aslında fena değil, benim arkadaşta var :) Evet, tipsiz ama kullanışlı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aslında fena değil, benim arkadaşta var :) Evet, tipsiz ama kullanışlı.

Cevap yazıldığını görünce "sen benim arabama nasıl tipsiz dersin" diyen bir twingo kullanıcısı çıktı sandım. :mrgreen:

rıdvan valla ciddi ciddi araştırıyorum..hadi bana istanbuldan bir tane temiz bulalım da bu vesile ile tekrar istanbula geleyim görüşürüz :p maksimum vereceğim 10.000 tl olacak şekilde twingo bakıyorum..hanım bunu istiyor.ayrıca ford ka yı da beğeniyor..o da olabilir..polo da güzel ancak yakıt sarfiyatının düşük olması açısından motor hacmi ne kadar küçük olursa o kadar iyi benim için..ayrıca 10 bin tl ye düzgün polo bulabileceğimi sanmıyorum..

Cevap yazıldığını görünce "sen benim arabama nasıl tipsiz dersin" diyen bir twingo kullanıcısı çıktı sandım. :mrgreen:

Bu ülkede birinin arabasına hakaret etmek ölüm sebebi :)

İlker Bey 10.000 civarı temiz bir Twingo çok rahat bulabilirsiniz.Bahsettiğim arkadaşım 7.000 liraya bile bulduysa, ooooo :)

twingo şirin...hatta bulabilirsen tavan açılır bul..çok güzel oluyo...bagaj meselesini unut...eski fiestalardan da bakabilirsin...ford ka yı boşver...97-98 polo da bulnabilir o fiyata...soykan ın da dediği gibi 10 binlira biraz faz twingo için...

İlker Selam,

Geçen sene istemiş olsaydın benim kızkardeşimin Twingo'yu satardık sana :) Ben epeyce kullandım Twingo'yu kullanması çok keyifli ve güzel bir otomobil. Bulabilirsen mutlaka üstü açılabilenlerden bak, yaz akşamlarında inanılmaz keyif veriyor. Yalnız üstü açılanlarında brandasına çok dikkat etmeni tavsiye ederim. Çünkü yırtık yada su geçirmezlik özelliğini yitirmiş olanlarına dikkat et. Mümkünse üstünü kapatıp yıkamacıda üzerine su tutturup kontrol et. Birde parça problemi olabiliyor aracın. Misal benim kızkardeşimin aracında direksiyon milinden bir ses geliyordu. Orjinal parçasını Fransa'dan epey bir zaman alarak getirtiyorlardı (yanlış hatırlamıyorsam 1-1,5 ay felan demişlerdi), birde inanılmaz pahalıydı. Bizim sanayideki usta araba mezarlığından nasıl bulmuşsa eski bir twingo'dan söküp takmıştı.

Neyse uzatmadan neticeye geleyim. Kullanması çok keyifli, ekonomik ama yedek parçası pahalı olan bir araçtır. Bir arızası yoksa memnun kalacağını düşünüyorum. İnşallah yengeye güzel bir araba bulursun. Olurda İstanbul'a gelirsen bende yüzyüze tanışmak isterim seninle :cat:

MANYAK pahalı parçaları sankı bmw..
bence clio al hele dizel alırsan tandından yenmez..
bende 2012 clio var bu arada...:queen:

soykan nette fiyatlar baya fazla..1999 sonrası modeller makyajlı kasa olduğu için 9.000 tl civarında..
erhan ford ka yı neden boşvereyim?kronik bir sıkıntısı mı var ki?
orhancım kardeşim istanbulda ekiple buluşmak için gelmiştim bir akşam buluşup laflamıştık..inşallah istanbuldan temiz bir araç denk gelirse o zaman tekrar gelirim görüşürüz.bu arada şu araç çok hoş yaa..http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-km-emsalsiz-klima-li-my-car-102148660/detay/
ne diyorsunuz?

şu twingolar hoş ancak bazılarında klima yok..bir de boyasız araç bulmak çok zor..bu twingoların boyaları güneşte çok dayanıklı değiller galiba.hemen yanık lekeleri oluşuyor.boya şart..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-tertemiz-102431313/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-aracim-bayandandir-96944022/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...miz-sunroof-klima-lpg-twingo-101084546/detay/

hellas güzel söylemişsin ancak benim bütçemi çok aşıyor onlar..

bu arada daha önce de bahsettiğim gibi aracı ben değil eşim kullanacak..ben de scenic var ve çok memnunum aile arabası tavsiye ederim..

rıdvan valla ciddi ciddi araştırıyorum..hadi bana istanbuldan bir tane temiz bulalım da bu vesile ile tekrar istanbula geleyim görüşürüz :p maksimum vereceğim 10.000 tl olacak şekilde twingo bakıyorum..hanım bunu istiyor.ayrıca ford ka yı da beğeniyor..o da olabilir..polo da güzel ancak yakıt sarfiyatının düşük olması açısından motor hacmi ne kadar küçük olursa o kadar iyi benim için..ayrıca 10 bin tl ye düzgün polo bulabileceğimi sanmıyorum..
Ilk basta belli bir fiyat belirtmeyince, bende boyle bir oneri sundum,9 lira temiz polo bulmak zor olur, ikinci elde donen firildak akillara zarar
Simdiden kolay gelsin,istediginiz gibi bir araba bulursunuz

kronik sıkıntısını bilmiyorum ama ucuza bulursan al...bir de eski kasa fiestalar daha sevimli bence...elden çıkarman da daha kolay olur gerektiğinde...bir de twingo, ka lar tek kapı, senin çocuk var koltuğa indir bindir beli kopar kızcağızın valla...ben de bir ara düşündüm tek kapı ama mahalle baskısıyla vazgeçtim:)

soykan nette fiyatlar baya fazla..1999 sonrası modeller makyajlı kasa olduğu için 9.000 tl civarında..
orhancım kardeşim istanbulda ekiple buluşmak için gelmiştim bir akşam buluşup laflamıştık..inşallah istanbuldan temiz bir araç denk gelirse o zaman tekrar gelirim görüşürüz.bu arada şu araç çok hoş yaa..http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-km-emsalsiz-klima-li-my-car-102148660/detay/
ne diyorsunuz?

şu twingolar hoş ancak bazılarında klima yok..bir de boyasız araç bulmak çok zor..bu twingoların boyaları güneşte çok dayanıklı değiller galiba.hemen yanık lekeleri oluşuyor.boya şart..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-tertemiz-102431313/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-aracim-bayandandir-96944022/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...miz-sunroof-klima-lpg-twingo-101084546/detay/

hellas güzel söylemişsin ancak benim bütçemi çok aşıyor onlar..

bu arada daha önce de bahsettiğim gibi aracı ben değil eşim kullanacak..ben de scenic var ve çok memnunum aile arabası tavsiye ederim..
Dün bir Tempra gördüm aracın üstü ve yanlarının yarısının boyası çürümüştü, 2.elde boyasız araç arıyolar diye harbiden boyasız arabaya biniyor bazıları. Bana göre ama boyası temiz araç daha güzel, yeterki büyük kazası olmasın şasesi işlem görmüş olmasın.

Twingo Renault un yaptığı en başarılı tasarımlardan biri bence ( yenisi berbat, twingo nun doğasına aykırı )

"Twingo Fun Club" tan soruşturursan otomobili hakkında bilgi sahibi olup, aracını seven birinden bulabilirsin bence temiz bi twingo :cat:

Fiat palio al parça fiyatları çok ucuz bizde anneme almıştık bahçeye falanda onunla gidiyorduk her türlü eziyet gördü sadece ön iki amortisörü patlattık değisti 110000 kmde sattık 2000 modeldi

dostum palio olmaz..ben farklı ve neşeli birşey istiyorum..eşim de öyle..ama erhan dediğin gibi puseti indirip bindirmek dert olacak gibi..
x-90 çok ilginç bir arabaymış.ancak bu da elimizde patlar gibi geliyor..
twingo club a üye oldum,sıcak bir ortam ancak herkes kendi arabasına bizim motorlarımıza yaptığımız gibi sürekli özen gösterdiği için satacak olanlar da biraz fazla fiyat istiyorlar gibi geldi..ama ben yine de bulabilirsem twingo almaya kararlıyım..

twingo lar da kullanilan 1.2 litre motor renonun en başarisiz motorlarindan biridir. agirligina ve hacmine oranlara aşiri yakit tuketir. keza clio 1.2 lerde oyle. 1.6 golf ve astra ayarinda tuketimi var. ekonomi beklentiniz varsa uzak durun.

ayrica 170-180 bin km den dusuk araclara itimat etmeyin 2000 ve alti araclarda.

butce olsa yaris 1.0 lar harikadir benzinli olarak tuketimde ama onlarda fiyat baya farkli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar