Temiz Renault Twingo Arıyorum...

dostum palio olmaz..ben farklı ve neşeli birşey istiyorum..eşim de öyle..ama erhan dediğin gibi puseti indirip bindirmek dert olacak gibi..
x-90 çok ilginç bir arabaymış.ancak bu da elimizde patlar gibi geliyor..
twingo club a üye oldum,sıcak bir ortam ancak herkes kendi arabasına bizim motorlarımıza yaptığımız gibi sürekli özen gösterdiği için satacak olanlar da biraz fazla fiyat istiyorlar gibi geldi..ama ben yine de bulabilirsem twingo almaya kararlıyım..

abi bile bile lades diyorsun ama hayırlısı olsun onun parçaları mercedes fiyatına yakıt su gibi bırde eski alacaksın onun sorunu bitmez ama yine senın kararın

peki mustafa bana palio hariç antakya da ya da iskenderun da bir tane araç bulabilir misin bayan için?adana, gaziantep ve kahramanmaraş'tan bakmadığım ilan kalmadı..

İzmir'de truncu renk Twingom var,ablamın kendisi devlet memurudur 1-2 senedir kullanıyor.Polo olmaz çünkü hem eski model,klimasız ve kmsi fazla olur o paraya.Kullanımı rahattır bizzat denedim fazla da yakmaz.

Şuan satmayı düşünmüyormuş şimdi sordum,fakat fikir versin diye söylüyeyim:105 bin kmde,klimalı,99 model,truncu yaklaşık 9'a satarım satmak istesem dedi.

.ama erhan dediğin gibi puseti indirip bindirmek dert olacak gibi..

valla sadece puset değil, sabit çocuk koltuğuna çocuğu oturtup kaldırmak bile sorun...tek kappılı araba da bi ayağını içeri atmak zorunda kalacak, o çocuk zamanı gelecek 15-18 kilo olacak...tek kapıda elinde o kadar ağırlık varken içeri uzanmak sıkıntı...suzuki swift bakabilirsin...

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
bende bu aralar ufak hacimli otomobil peşindeyim. motorumu satışa koydum, satabilirsem üstüne ekleyip ufak bişeyler alacam. sana tavsiyem japon araçlardan şaşmaman. ben nissan cı olduğum için micra düşünüyorum ama daihatsu sirion seçeneğide var. mesala şu model ve otomatik vitesolması sebebiyle eşinize uygun olabileceğini düşündüğüm bir araç. hemde size yakın.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-acil-satilik-101374951/detay

ver kendi arabanı ya ne uğraşıyon yeni arabayla..2 araba bi motor vergisi sigortası yük boş yere....sürsün işte scenic i bence...

erhan burasının trafiğini görsen inan böyle demezdin dostum.ben bile korkuyorum bir motorluya çarparmıyım,acaba bana yeşil yanarken bir tane cep telefonu ile konuşan biri gelip yandan bana çarpar mı diye..buralarda eğer arabaya bineceksen cep telefonu ile konuşman şart gibi sanal bir kural var.anlamadım gitti.cep ile konuşmayan motora 3 kişiden aşağıya binmeyen bir milletten bahsediyorum..burada birkaç gün kalırsa kendini iran,hindistan gibi bir ülkede yaşıyormuşsun gibi görebilirsin..yani sonuç olarak scenic çok iri bir araba..alışması gerek..tatillerde tamam kullanıyor benim yükümü azaltıyor ancak burada şehir içi inan sıkıntı..bir de ben nöbetçiyken araç bende oluyor...ben nöbetçiyken bir defa ayaz'a bir defa da hanıma bişi oldu ancak hastaneye gidecek durumları yoktu böyle zamanlarda bir tane altında araba olsun istiyorum..ayrıca twingonun vergisi aynı motor gibi 6 aylık 100 tl nin altında bildiğim kadarı ile..suzuki swift ler bütçeyi aşıyor bildiğim kadarı ile.

vlad1462,bu verdiğin micra sağlam kaza yapmış bir sürü değişeni var..tamam ben de lokal boyaya karşı değilim..sıfır araba almıyoruz sonuçta..ama değişen olmasın istiyorum..

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
verdiğim linkteki micra değil. daihatsu sirion. ben sadece sana yakın olduğu için vede model olarak fikir olması açısından o linki verdim. model olarak aklına yatıyorsa istanbuldada bulabilirsin. sonuçta daihatsu toyota nın alt firmasıdır ve toyota lisansıyla, toyota motor ve mekaniği kullarak araç üreten bir firma.

hımmm pardon ben yanlış anlamışım..bakıyorum hemen.

Abi illa palio demiyorum corsalar var onlarada bak dıştan küçük ama içi hiçte küçük değil ilan koyamıyorum telefondan girdiğim için

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------

101989828 abi şu ilana bir bak sahibindende

mustafa ilgin için teşekkürler ancak klimasız araba almayı düşünmüyorum..buralarda çok gerekli biliyorsun..

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
çok isabetli bi karar vermişsin abi bende bi ara az kalsın 2000 model alize alıyodum ama olmadı nasip diyelim artık :) bunlara alır almaz acarpurter dedikleri devir saatinden taktırmanı tavsiye ederim... Çift hava yastıklı ve klimalı olmasını öncelikli tutmanı tavsiye ederim ben açılır tavandan önce... Şimdiden hayırlı ugurlu olsun :)

dur bakalım harun bekliyoruz,yattık pusuya temiz orjinal km li bir tane buluruz inşallah..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mustafa evet biraz tuzluymuş..

rıdvan turuncu güzel lacivert olan da güzel ancak senin yardımına ihtiyacım olacak sanırım tekrar :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-aracim-bayandandir-96944022/detay/
bu da hoş öyle değil mi?

bir de bu var.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ikle-sorunsuz-2000model-alize-97662705/detay/

Turuncudan vazgeçtim, o apaçiden çıkma. Son iki eklediğin iyi duruyor.

O değil de bu arabalara km-devir saati falan koymayı unutmuşlar. :p

Alternatif vereyim...

Corsa 1.4 Comfort 2001 model. 10'a da çıkabilir ama 11-12 ye zibil.

3 yıl kullandım, 2 yıl otomobilsiz kaldım şimdi yine aldım mayıstan beri kullanıyorum. Otomatik olanları da var.

Çift Hava Yastığı, Klima, Elektrikli ve Isıtlmalı Yan Aynalar standart donanımıdır. ABS opsiyonel ama bir çoğunda var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar