doktor cokkk , hasta yokkk
evvela geçmiş olsun
1 eksantrik zincirin kopmuştur ama o koptuysa hasarın ağırdır
2 kol kopardı ise aynen anlattığın gibi olur
3 zaten daha evvelden tam ayırmayan bir debriyajın varsa ve balatalarının hemen hemen sonuna geldinse balataların bitmiştir ve son harekette ...tan... diye bir ses gelir sürücü bu sesten ürker debriyajı sıkar zaten limitde giden bir motor bunun arkasından stop eder ama tekrar marşa basınca m otorun çalışabilir
büyük ihtimalle subap kesmiş ve pistonu delmiştir. silindir elinden öper geçmiş olsun.
Silindirin goruntusu aklima geldi gozlerim yaslarla doldu.:salut:
Cbf 150 ye bile bunlar olabiliyosa , benim gibi çin malı kullananların vay haline . . .
Boş keseden sallamayı ne kadar seviyoruz yahu.İnsan bilmediği bir konu hakkında neden illa yorum yapmak zorunda hisseder kendini? Yav salla diyorum her seferinde geç gitsin,ama bu sefer dayanamadım yazıyorum.Adam yazmış kompresyon yok diye hala şudur budur deniyor.Arkadaşım,nacizane tahminim ya siboblarından biri açık kaldı (piyano kırmış,eksantrik zinciri koparmış olabilir),yada piston,segmanla ilgili bir sorunun var.Tahminim maksimum 300 Tl gibi bir fiyata halledersin.Önemli olan bir arkadaşında yazdığı gibi teker kitleyip bir kazaya sebep vermemiş.Geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun ya valla bnei korkuttun.bir hondada böyle sorunla karşılaşıyorsan benim çinliyle pendikten sakaryaya gitme hayalim yalan olur nasıl güveneyim motora.
:lus1:::
lus1::
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:31 ----------
Neticede Hondada bir motosiklet ve mekanik illaki arıza verecektir ...:cat:
Hondada böyle sorunla karşılaşıyorsan diyosun da ben cbf 150 ile istanbuldan suriye sınırına kadar gidip geldim hiç bir sorun yaşamadım...eger bu tür bir ağrıza verecek ise onun sinyallerini önceden verir ters giden birşeyler illaki olmuştur :silent: