"TEMA ücretsiz 9 ağaç dikiyor sizin için"

Bir insanin yillik gazete, dergi, kürdan, kirtasiye vesaire ihtiyaçlari için tam 7 agac kullaniliyor. Yani düsünün her birimiz yilda 7 agaci tuketiyoruz!
Sizin icin 7 degil tam 9 tane mese agaci dikilecek... ve ÜCRETSIZ. :)

Siz de kendi adiniza kampanyaya destek olmak için Siteye giriyorsunuz... Sol altta projeye destek butonuna tikliyorsunuz. Formu doldurup yolluyorsunuz. Sponsor firmalardan 20 adet sms geliyor size... Isterseniz mesajlari okumadan siliyorsunuz.

Formu dolduran herkes icin 9 mese dikiliyor. Toplam 100 milyon sms'e ulasmak gerekiyor...

Ayvalik, Antalya, Datca...

Her yil her yerde ormanlar yaniyor (veya yakiliyor) sadece 1 dakikanizi alacak ve 9 meseniz olacak!

http://www.smsmese.org/index.asp?id=102025

http://www.smsmese.org/?id=71975

T_uruncu cok güzel bir kampanya evet.
Bende yazdım ve gönderdim. Mesajı editledim dikkatli bakmamısım :)

Son düzenleme:
bu onemli:

Yasal Hakları
ozyasar.NET izin verdiğiniz 20 ad mesaj dışında ek mesaj izni verilmeden fazla mesaj göndermemeyi taahhüt eder.

yoksa sacma sapan bi yerlere kaptirinca cep numarasini, luzumsuz sms geliyor spam mahiyetinde.. mesela bana REDROOM, cakra club gibi sms gelmekte mutemadiyen..

o zmn bizim de katkimiz olsun ormanlara..

Shakulin

Bu Topraklar Hepimizin Elimizle Gidip Biyerlere Ağaç Dikemiyoruz Hayat Telaşindan En Azindan Böyle Faydamiz Olsun

Türkiye için 100 Milyon Mesaj :: TEMA İşbirliği İle

TEMA vakfının çok güzel, faydalı, katılımı kolay ve size mali hiç bir yük getirmeyecek kampanyasına Motosiklet.Net ekibi olarak katılmanızı rica ediyorum arkadaşlar. Sitede üye olursanız, telefonunuza gönderilecek 20 adet reklam mesajı karşılığında hiç bir ücret ödemeden TEMA vakfına destek olmuş oluyorsunuz.

100 Milyon Mesaj Projesi ile katılımı sağlanan her kişi için 9 meşe tohumunun 10 Milyar Meşe Projesi içinde toprakla buluşması hedeflenmiştir. Bağımsız bir proje olan 100 Milyon Mesaj Projesinde amaç yüksek katılım sağlanması ve reklam verecek sponsorlar ile meşe tohumlarının ekimi için gerekli desteğin teminidir.

Adres:
http://www.smsmese.org/?id=13780

Yeşil bir geleceğe desteğiniz için herkese şahsım adına teşekkür ederim :cat: :rendeer:

(Şimdi farkettim konu daha önce açılmış, fakat güncel kalması adına tekrarın zararı yok. :wiinkk: )

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende onayladım mesaj bekliyorum:mrgreen:
bu kampanyadan haberim yoktu bilgilendirme için çok teşekkürler

yaw bana mesaj gelmedi ağacım olmucakmı şimdi ??:mrgreen:
mesele konu taze kalsın

ben yollayalı belki bi ay oldu ama gelmedi mesaj
Reklam almak istiyorum cebime

Lütfen Tema vakfına imzalarımızla destekte bulunalım.

Yaşadığımız dünya gün geçtikce kirleniyor. İmzalanmayan Kyoto anlaşması, her geçen gün yok edilen ormanlar acı bir sona doğru ilerlememize neden oluyor.

Tüm bu felaketler yetmezmiş gibi şimdi de ormanlarımızın satışı gündeme geliyor. Daha önce Ahmet Necdet Sezer tarafından veto edilen ormanlarımızın satışı bu sefer tekrar gündeme geliyor. 2B orman arazilerinin satışı olarak bilinen tasarının veto edilmesi Tema vakfı ve doğaya duyarlı insanlara bağlı. Tema Vakfı kurucusu Hayrettin Karaca "Verin bana bir milyon imza, sattırmam!" diyor. Sizde imza kampanyasına katılmak isterseniz aşağıdaki linke tıklayıp, ormanlarımızın satışını engellemek adına bir adım atabilirsiniz.

http://www.tema.org.tr/2B

Not:Alıntıdır...

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Sayın Başkan ve Üyeleri
Sayın Başbakan
Sayın Çevre ve Orman Bakanı

Başımız dertte.
Dünya ısınıyor, iklimler değişiyor, afetlerin sayısı ve şiddeti artmaya devam ediyor.

Dünyamız çölleşmeye, açlığa, susuzluğa doğru giderken doğal dengeler bozulurken çözüm, yeşil örtüyü korumak ve genişletmektir.

Ama biz ne yapıyoruz ?
Nefes almamızı sağlayan, topraklarımızı, suyumuzu koruyan, binlerce canlının yaşam kaynağı, yuvası ormanlarımızı korumamız gerekirken sözde “yasal” yollardan satmaya çalışıyoruz.

Ormanlarımız satılık değildir.
Anayasaya aykırı, ulusa ait ormanları satışa çıkararak mülkiyet hakkını hiçe sayan ve orman talanının önünü açan 2 B orman arazilerinin satışına geleceğimiz ve çocuklarımız için hayır diyoruz.

Ormanlarımızın satılmaması hep orman kalması için; aşağıda imzası bulunan biz Ülke Gönüllüleri, başta TBMM Başkanımız, Başbakanımız ile Çevre ve Orman Bakanı olmak üzere Yüce Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin bütün üyelerinden, ilişikte yer alan 2 B ile ilgili çözüm önerilerimizi dikkate almalarını, 2 B orman arazilerinin satılmamasını ve tekrar 2 B’lerin yaşanmaması için gereken önlemleri almalarını istiyoruz.

+1 imza ile destek veriyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
şu ana kadar 6 milyon 727320 mesaj birikmiş. ha gayret :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar