Telefonunuza "Pepsi Çekilişinden Hediye Kazandınız" Mesajı Geldiyse Dikkatle Okuyun..

Telefonunuza "Pepsi Çekilişinden Hediye Kazandınız" Mesajı Geldiyse Dikkatle Okuyun..

Evet Arkadaslar Gün Geçmiyorki Yeni Dolandırıcılık Şekilleri Türemesin;
Bu Hafta En Az 100 Musterıme Olan Bir Olay Sizlerle Paylasıp Bılgılendırmek Istedım

Cep Telefonunuza "Pepsi Çekilişinden Para Hediyesi Kazandınız Bu Numarayı Arayın" Şeklinde Bir Mesaj Atıyorlar Ve Aradıgınızda Şimdi Bir Turkcell Bayııne Gıdıp 4 Adet 250 Kontor Alın Dıyorlar Kartı Kazıyıp Numarasını Bıze Okuyun Bızde İş Bankasına Paranızı Yatıralım Dıyorlar Siz Bu İşlemi Yaparsanız Bu Kartlarla Olmadı Bi 4 Tane Daha Alın Dıyorlar Ve Siz İşi Çakana Kadar Sızı Dolandırıyorlar.
Eğer Telefonunuza Boyle Bır Mesaj Gelırse Veya Sizi Arayıp Boyle Bırsey Söylerlerse Kale Almayın Canınız Sıkılıyorsa Arayıp Dalga Geçebilirsiniz (Ben Çoğunlukla Bunu Yapıyorum) :)
Siz Siz Olun Kesinlikle Sizden Kontor Numarası Isteyen Şahısları Kale Almayın... Benden Söylemesi (;

sen eminsin dimi köntör göndermediğine :mrgreen:

saol uyardıgın için :rendeer:

Millet dolandırılmaya çok müsait. Bu nedenle her zaman yeni dolandırıcılık çeşitleri ortaya çıkıyor.

artık parayı kaldırıp kontör sistemine mi geçsek bu emeret heryerde geçiyor. acaba ekmek kaç kontör ?

Bana Mesaj atmışştı geçenlerde bu dolandırıcılar=)

Ödemeli attım beni aradı hemen seneryo hazır tabi 4 adet 250 kontor
ıstedi en yakın markete gıt felan bende biraz dalga gectım adam dayanamadı kapattı en sonunda

MT den arkadaşın bir tanesi tam hatırlamıyorum kimdi ama bu tuzağa düşmüştü tam 27 tane 250 kontör göndermiş hediyeyi almak için ama en sonunda anlamış dolandırıldığını

Süper Moderatör (BBRR)
Ben yolladım hesabıma 15000 lira geçtiler motor bakıyom :p

konu motorla alakalı olmadığı için konudışına taşınmıştır..

bana bir kere türkcell ve vodafone un ortak düzenlediği kampanyadan para ödülü kazandınız diye mesaj gelmişti.türkcell ve vodafone ortak ne kampanya yapabilir kii :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pepsi içmiyorum..:mrgreen:

MT den arkadaşın bir tanesi tam hatırlamıyorum kimdi ama bu tuzağa düşmüştü tam 27 tane 250 kontör göndermiş hediyeyi almak için ama en sonunda anlamış dolandırıldığını

hatırlamazsın tabi , bu benim arkadaşım olamaz diye silmişsindir defterden.:)

bu dolapları yiyen varmı hala , niye beni aramıyolar , ayaküstü sanal şey yapayım onlarla :p

türk insanı çakaldır bunu yapanlar gibi, ama bunu yiyenler nolucak. kime çekmişler anlamadımki:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ban sana yaramamış musti , git hamama altında taş erit :p:p:p

Forumu silin la..
s11.gif

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar